שלושה ימים לפני המפגש החשוב והקשה מול ריאל מדריד החזקה, מכבי אלקטרה ת"א תארח הערב (19:35, 5+LILVE) לראשונה בליגת לוטו את ברק נתניה, במסגרת המחזור השלישי. דיוויד בלאט רשם למשחק את פרמאר, ג'יימס, סופו ולנגפורד, כשהשניים האחרונים יערכו את הבכורה העונה בליגה המקומית. יש לזכור להביא את כרטיס משחק 1 באוגדן הליגה הישראלית.
כזכור מכבי פגשה את הנתנייתים ברבע גמר גביע צ'אנס, אז זה נגמר עם 66:117, כשבעה שחקנים מסיימים בדאבל פיגרס. במדי ברק נתניה בלט אדריאן בנקס עם 29 נק', אך הערב תאלץ להתמודד במשחק ללא כוכבה הסובל מפציעה.
דווין סמית' שלא יתלבש למשחק אמר: "אנחנו מתכוננים לכל משחק באותה דרך. פרטיזן אולי קבוצה יותר טובה מברק נתניה, אבל גם לנתניה יש שחקנים מוכשרים. אנחנו נצא, נעשה הגנה ונילחם ביחד כקבוצה".
בצד השני מאמן נתניה, דני פרנקו, התייחס להתמודדות הערב: "חסרים לנו 2 גארדים. בנקס זה הבעיה כי הוא הזר המוביל שלנו, הוא מכיר פה את הליגה, וזו השנה השנייה שלו פה אז הוא יותר בעניינים מהאחרים. בלעדיו יהיה לנו מאוד קשה, כמובן לא רק מול מכבי.
הערב ישחקו 4 גארדים - ג'רום רנדל, יהוא אורלנד, ליאור ליפשיץ, ובריאן אוסברי", הוסיף פרנקו על ההכנה המקצועית של קבוצתו, "אולי גם דולב דראפיץ' הצעיר יקבל הזדמנות והם יצטרכו לעשות את העבודה. מכבי משחקים בהרכב הכי חזק שלהם, והם לא קבוצת ההתייחסות שלנו, בטח בנוקיה. אנחנו באים לאחד המגרשים הכי קשים באירופה ונעשה את המקסימום".

.png)
.jpg)

1
2
4
7
12
14
15
23
90
91
94
95
99
יאניס
ואסיליס
דורון
נועם
באיירן מינכן
הכוכב האדום בלגרד











