הצהובים עלו ל-0:8 בליגת ווינר-סל אחרי ניצחון גדול על הפועל ירושלים בארנה. ג’קסון היה בלתי ניתן לעצירה עם 18 נק’ ו-10 אס’, בולדן היה קרוב לדאבל דאבל משלו עם 9 נק’ ו-12 ריב’. בחמישי: ולנסיה בהיכל
מכבי פוקס תל אביב המשיכה בפתיחת העונה הנהדרת שלה עם ניצחון יוקרתי 71:88 על הפועל ירושלים בארנה. המחצית הראשונה עוד הסתיימו ביתרון נקודה לאדומים, אך רבע שלישי גדול (11:24) סידר לצהובים בריחה עד הסיום. החבורה של ספאחיה עלתה למאזן 0:8 בווינר-סל, רגע לפני המשחק הביתי מול ולנסיה ביום חמישי בהיכל.
ספאחיה העלה בחמישייה את ג’קסון, דיברתולומיאו, רול, בולדן ושגב. ירושלים ניצלה טוב יותר את הגבוהים שלה ועלתה יתרון 2:6 כעבור 3 דקות. ג’קסון ובולדן בצמד שלשות השוו ל-8:8. מכבי הסתבכה בבעיית עבירות מוקדמת אך הצליחה לעלות ליתרון ראשון 11:13 מנקודות של טיוס ותומאס. האוול בשלשה הפך את התוצאה, תומאס לא התרגש והעניש בשלשה בצד השני. קול על הבאזר קבע 20:22 צהוב בתום הרבע הראשון.
טיוס הגדיל את הפער ל-4 בפתיחת הרבע השני אך אליהו ואומיץ’ החזירו את ירושלים ליתרון עם 24:28 כעבור 3 דקות. קול העיר את הצהובים וכהן בסל ועבירה הפך ל-28:29. משעור חזר מפציעה ועלה עם מסכה מיוחדת כשהתוצאה עמדה על 33:34 למכבי באמצע הרבע אחרי שלשה של ג’קסון. כארם נכנס יפה לעניינים עם 5 רצופות, אך האדומים החלו להפציץ מחוץ לקשת ועלו ליתרון 39:43. שגב בדאנק מדהים וג’קסון בג’אמפ השוו את התוצאה. האוול מהעונשין קבע 46:47 לירושלים בהפסקה.


ג’ונדי בחדירה וירטואוזית הגדיל את היתרון ל-14 לאחר ריצת 6:23 של מכבי. דיי ודייסון בצמד שלשות גררו את ספאחיה לקחת פסק זמן כשהפער ירד ל-64:74, 6 וחצי דקות לסיום המשחק. תומאס וג’קסון במגוון מהלכים נהדרים החזירו את מכבי לעניינים והגדילו את הפער ל-64:81 באמצע הרבע. ג’קסון הטיס את הצהובים ליתרון 20 הבדל וסגר את הסיפור. בסיום 71:88 למכבי בקלאסיקו.
