“נאבקנו, לא ויתרנו לרגע”

מכבי תחזור עם 1:1 מול פנאתינייקוס לשני משחקים בבלגרד. קטש: “בשתי החוויות באתונה גילינו אופי”. ג’ייק כהן: “נעשה התאמות ונחזור חזקים יותר למשחק 3”

שתף כתבה
(Photos: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography)
“חזרנו למשחק כמעט כמו במשחק הראשון, אבל אז הם השיגו נקודות קלות וברחו. אני גאה באופי של השחקנים. נשארנו חיוביים ועם שפת גוף טובה, אבל זה לא היה מספיק”, ניתח מאמן מכבי Playtika תל אביב עודד קטש את ה-95:79 לפנאתינייקוס במשחק השני בסדרת רבע הגמר. בינתיים, ווייד בולדווין טס לעבור טיפולים בקרואטיה במאמץ להכשירו להמשך הסדרה. הגארד צפוי לחבור מחדש לקבוצה ביום שני.

“היינו רוצים להיות בתל אביב מול היכל מלא, אבל גם כששיחקנו מול באסקוניה בפני 300 אנשים זה היה משמעותי”, הזכיר קטש כשנשאל על משחקי הבית הצפויים בבירת סרביה. “המדינה שלנו עוברת תקופה קשה והמשחקים חשובים עבורנו. נגיע לבית השני שלנו ונראה מה יקרה”. 
“עברנו שתי חוויות, אחת הסתיימה יותר טוב ואחת פחות”, סיכם המאמן. “בשתי החוויות האלה גילינו הרבה אופי. שיחקנו במגרש שלא קל לשחק בו. הייתה אווירה פחות או יותר עוינת, אבל נשארנו ביחד ובזה אנחנו צריכים להתרכז. לנוח, להירגע, להישאר בריאים ובתקווה שנוכל לקבל את ווייד בחזרה בסדרה. הראינו אופי, נתאושש קצת ונגיע לבלגרד לעוד שבוע כפול משמעותי”. 

“נאבקנו, לא ויתרנו לרגע”, הסכים אנטוניוס קליבלנד, שסיים 12 נקודות בפחות מ-19 דקות על המגרש. “יש לנו הזדמנות לסגור את הסיפור במשחקי הבית וזה העיקר. אנחנו מרגישים שאנחנו בכושר טוב ויכולים לנצח במשחק הבא”. 
“היה ערב קשה, לא היינו עקביים למשך 40 דקות”, הסביר ג’ייק כהן, שפתח מצוין וקלע גם הוא 12 נקודות ב-11 דקות בלבד. “יש הרבה דברים חיוביים לקחת מהשבוע הזה. אנחנו במצב טוב בדרך למשחק 3 ויש לנו את סוף השבוע כדי לעשות התאמות ולחזור חזקים יותר למשחק השלישי”. 
מכבי תארח את משחק מספר 3 ביום שלישי הקרוב באולם אלכסנדר ניקוליץ’ (פיוניר) בבלגרד ובחמישי את המפגש הרביעי בסדרה.
לוגו מועדון מכבי תל אביב