מאמן מכבי תל אביב מספר מסלובניה על הימים הראשונים במחנה האימונים בזרצה. ביינום מתח שריר וייעדר יום-יומיים
מאמן מכבי עלית תל אביב, עודד קטש, סיפר ממחנה האימונים של הקבוצה בזרצה, סלובניה: “התנאים מעולים והאווירה נהדרת. אנחנו עובדים בקצב טוב, בדיוק לפי התוכניות. כל החבר’ה כאן רציניים והשחקנים החדשים משתלבים מצוין. סדר היום מאוד צפוף, כמעט כל יום שני אימונים. היום היה קצת יותר רגוע והשחקנים קיבלו מסאז’ים וטיפולים”.
על הפצועים אמר קטש: “טל בורשטיין עושה כל מה שהוא יכול במסגרת המגבלות שלו, אבל חשוב מאוד שהוא כאן איתנו. ניקו כל הזמן עובד קשה בצד ועושה את כל הדברים שלא מצריכים מגע ישיר בין הכדור לאצבע השבורה. וויל ביינום מתח היום שריר באיזור המפשעה והוא ינוח יום או יומיים”.
לקראת המשחקים בשבת ובראשון מול לובליאנה ודומז’אלה: “נצטרך לעשות חלוקת דקות נכונה וליישם דברים שעבדנו עליהם. אלה משחקים ממש ראשוניים והמטרה שלהם בין היתר לבדוק את הדופק של הקבוצה”.