שרף: “תכנית המשחק שלנו התפרקה”

“צריך לחזור הביתה ולהרים את כולם. העייפות של באטיסטה או זה שהוא לא ירד לנוח בחצי הראשון היא לא הסיבה להפסד”. כנסו לתגובות נוספות.

שתף כתבה

צביקה שרף אמר בסיום המשחק: “זה הפסד מאוד מאוד משמעותי. בעצם כבר מהדקה ה-15 הפסקנו לבצע את מה שהיינו צריכים. היו לנו מפתחות במשחק, אבל נכשלנו לגמרי בריבאונד הגנה. בחצי השני לא הצלחנו לעצור את השלשות שלהם, וכל תכנית המשחק שלנו התפרקה”, הוסיף המאמן. “צריך לחזור הביתה ולהרים את כולם. העייפות של באטיסטה או זה שהוא לא ירד לנוח בחצי הראשון היא לא הסיבה להפסד”.

וויל ביינום: “הם היו טובים יותר במחצית השניה. נצטרך לעבוד קשה עכשיו, במיוחד בהגנה ובריבאונד”, אמר הגארד והמשיך: “ידענו שהם קולעים טוב מהשלוש, וזה מה שהם עשו במחצית השניה”, הוסיף וונטיגו קאמינגס, שמתקשה להתרומם מתחילת העונה. “השליטה שלהם בריבאונד היתה מוגזמת. מאזן של 1:1 הוא לא כזה נורא, אבל רצינו לנצח כאן. נלמד מזה, זה רק משחק אחד”.

אסטבן באטיסטה, המצטיין של המשחק, אמר: “עשינו רבע ראשון ושני טובים, אבל במחצית השניה הם קלעו כמה זריקות מדהימות. העייפות שלי היא לא תירוץ וזו לא היתה הבעיה. לאחר מכן פשוט הפסקנו לשמור. הם שינו הגנה וזה הצליח להם. הם התרכזו בי קצת יותר. אנחנו לא חייבים לנצח כל משחק. אפשר להפסיד, והפסדנו לקבוצה טובה, אבל עכשיו צריך לנצח עד הסוף”.

עמרי כספי: “לא הצלחנו להגיע לזריקות שרצינו, הם סגרו אותנו מצויין. ז’לגיריס קבוצה מצויינת עם שחקנים טובים, אבל הכל עדיין תלוי בנו, צריך לקחת דברים בפרופורציות. אני בטוח שנעשה את העבודה”.

וונטיגו קאמינגס: “השליטה שלהם בריבאונד היתה מוגזמת. ידענו שהם קולעים טוב מהשלוש, וזה מה שהם עשו במחצית השניה. מאזן של 1:1 הוא לא כזה נורא, אבל רצינו לנצח. נלמד מזה, זה רק משחק אחד”.

לוגו מועדון מכבי תל אביב