מכבי אלקטרה ת”א דרסה את גליל/גלבוע – צפו בתקציר!

הצהובים פתחו מצוין את משחקי ההכנה לעונת 2008-2009 כשהביסו 60:95 את הפועל גליל/גלבוע של קטש במסגרת טורניר בנדל. 24 נק’ לארויו

שתף כתבה

מכבי אלקטרה תל אביב פתחה את משחקי ההכנה לעונת 08/09 עם ניצחון מרשים 60-95 על גליל/גלבוע במסגרת גביע בנדל, למרות שהצהובים חסרו את שחקני הנבחרת אליהו, כספי וגרין ואת ווייט ופייזר הפצועים. ארויו הרשים מאוד באולם בצמח עם 24 נקודות ואסיסטים מעולם אחר, פישר ובאטיסטה שלטו מתחת לסלים ובורשטיין נראה חוזר לכושר הטוב שלו. ג’ייסון וויליאמס נפגע בשיניו במהלך המשחק וקיבל טיפול בבית החולים “פוריה”.

שתי שלשות רצופות של וויליאמס וארויו העלו את הצהובים ל2:6 על גליל/גלבוע לאחר 2 דקות. פישר הציג את יכולת הניתור שלו עם רוורס דאנק מהמקום ויחד עם סימונס העלו את הצהובים ל-4:10. הצהובים הציגו יכולת הגנה מצוינת עם שני גגות יפהפיים של פישר ועשו חיים קשים לקבוצתו של קטש שלא מצאה את הטבעת. חג’ג’ נכנס למשחק במקומו של סימונס והוביל את הצהובים יחד עם ארויו ליתרון 9:19. רוברטס עם סל על הבאזר קבע 25:13 בסוף הרבע.

גל מקל שהושאל לגליל ממכבי אלקטרה תל אביב פתח טוב את הרבע השני עם אסיסט יפה לרנדל, אך מכבי הגיבה עם שתי שלשות של סימונס והגדילה את ההפרש ל-15:31. באטיסטה ביכולת טובה סחט סל ועבירה אחרי דאנק של פישר, והצהובים כבר ב-17:39. ארויו ביכולת מליגה אחרת חילק אסיסטים נפלאים לפישר וחג’ג’ שהעלו את הצהובים ל-22:47. פישר מקו העונשין הוריד את הקבוצות למחצית ביתרון אדיר 22:52 לצהובים.

צפו בתקציר הניצחון של הצהובים

באדיבות Sport5.co.il

פישר עלה כבר בתחילת המחצית השניה לדאבל דאבל עם ריבאונד התקפה, וארויו עם סחיטת 3 זריקות עונשין, דייק רק בשתיים. גליל עם רצף סלים של רוברטס ורנדל צמצמו מעט את ההפרש, אך פישר עם סל ועבירה שמר את הצהובים על 29:60. קפטן הקבוצה דריק שארפ צלף שלשה יפה מאסיסט של חג’ג’. בסיומו של הרבע השלישי 39:74 לצהובים לאחר ניסיון שלשה כושל של גליל/גלבוע.

ארויו פתח את הרבע האחרון עם שלשה, אך נענה מהר עם שלשה מהעבר השני של רוברטס. ארויו לא נרגע ועם שלשה מטווח NBA, העלה את הצהובים ליתרון 43:82, ירד אל הספסל וזכה לתשואות מהקהל בצמח, אך גם הפעם האדומים לא נשארו חייבים וצלפו שלשה משלהם. כעבור דקה פישר סיים את המשחק עם 5 עבירות. שארפ עם שלשה מהפינה מאסיסט נוסף של ארויו העלה את הצהובים ליתרון 52:91, וגליל הגיבה עם שלשה מהירה, שתי דקות לסיום המשחק. בורשטיין עם שתיים קלות קבע את תוצאת המשחק, 60:95 למכבי אלקטרה תל אביב שסימנה “וי” גדול על משחק ההכנה הראשון לעונת 2008-2009

קלעו למכבי אלקטרה ת”א: ארויו 24, באטיסטה 15, פישר 13, בורשטיין וסימונס 11 כ”א, בוכמן, חג’ג’ ושארפ 6 כ”א, וויליאמס 3.

לוגו מועדון מכבי תל אביב