הערב: הפועל ירושלים מגיעה לנוקיה

מכבי אלקטרה תל אביב תארח הערב (20.25, ספורט 5) את מוליכת ליגת ווינר, הפועל ירושלים, בקרב ראש בראש על המקום הראשון

שתף כתבה

במסגרת מחזור 2 בסיבוב השני של ליגת ווינר, תארח
הערב (20:25, ספורט 5, כרטיס מספר 6 באוגדן הליגה) מכבי אלקטרה תל אביב את הפועל ירושלים, במה שמסומן כסופר קלאסיקו של הכדורסל הישראלי. הצהובים שיערכו את המשחק בין שתי טיסות לספרד, זקוקים לניצחון מעל 14 הפרש כדי לעלות למקום הראשון בליגת ווינר.

שרון דרוקר, שזכה עם האדומים בגביע יול”ב, דיבר לאחר האימון המסכם: “זה משחק רגיל, אבל עם הרבה יוקרה, ובגלל זה חשוב לנו לנצח. אנחנו במהלך מסע משחקים מאוד קשה, לשחק 40 דקות בברצלונה זה כמו 80 דקות במקום אחר. אנחנו לא מדברים עם השחקנים על מלחה, אם למישהו זה תקוע בראש, בסדר גמור”.

דרק שארפ: “כנראה שלא כל החדשים מבינים את המשמעות של היריבות הזו. אפשר להסביר להם, אבל מי שלא חווה את זה, יתקשה. הרגשתי מושפל ומובך אחרי המשחק במלחה, זו הייתה בושה וחרפה”.

הפועל מגדל ירושלים מגיעה למשחק במצב טוב. מאירופה היא נפרדה בשלב מוקדם, ומה שנשאר לה זה להתרכז בליגה הישראלית, בה השיגה תשעה נצחונות רצופים, והיא ממוקמת במקום הראשון עם הפסד בודד. הסגל של גיא גודס, שכבר ניצח את פיני גרשון בעבר בהיכל נוקיה כשאימן את מכבי ראשון לציון, צפוי להיות מלא, לאחר שעומאר סניד וארז מרקוביץ’ החלימו מן הפציעות.

גיא גודס, אקס מכבי ומאמן הפועל ירושלים: “זה משחק שהמון אנשים מחכים לו – הקבוצות, התקשורת וכל מי שאוהב כדורסל. הפציעות הרסו לנו אימונים בשבועות האחרונים וקצת חזרנו אחורה, אבל עכשיו עומאר וארז חזרו, ולמרות שהם לא כשירים לגמרי, הם יהיו איתנו במשחק. אין שום קשר בין מה שקרה ברצלונה לבין יום ראשון. בתור אחד שמכיר את המערכת מבפנים, כל משחק הוא לגופו. לפעמים יותר קל למכבי בליגה אני בטוח שהם יגיעו מוכנים”.

עומאר סניד: “אני מתרגש. זה משחק של הקבוצה מספר 1 מול הקבוצה מספר 2. זו תהיה ההצגה של השבוע. מטרתנו היא להישאר ראשונים גם אחרי המשחק. מכבי אחת החזקות באירופה, אבל אנחנו מצליחים להתמודד איתה ואני לא רואה סיבה שזה לא יקרה הפעם”.

לוגו מועדון מכבי תל אביב