מכבי ת”א המריאה למדריד למשחק הגורלי מול ריאל מדריד מחר. אליהו: “אנו מגיעים חדורי אמונה אבל אנחנו לא הפייבוריטים”. שארפ: “צריכים להאמין”. כספי: “גם השנה אנו רוצים לחגוג במדריד”.
הנצחון על הפועל ירושלים הזיר המון בטחון בקבוצה של פיני גרשון, אולם מחר במדריד יהיה זה סיפור אחר לגמרי. “זה משחק מאוד קשה ומאוד חשוב”, אמר ליאור אליהו, “בשבוע שעבר נפלט לי שזה משחק קל יותר מהמשחק מול ברצלונה וזה לא נכון. אנו צריכים לבוא מפוקסים וחדים יותר. זה משחק קריטי עבורנו”.
“אנו נבוא בכל הכוח כדי לנצח את ריאל”, הוסיף הפורוורד הנהנה מעונה מצוינת, “אנחנו לא מגיעים לשם כפייבוריטים. לריאל יש מגרש ביתי וקשה לנצח אותם בבית, אבל אנו מגיעים מלאים באמונה”. על התוספת שהביא הנצחון על האדומים של גיא גודס ביום ראשון בנוקיה, אמר אליהו: ” ישראל היא ישראל ואירופה זו אירופה. ניצחנו משחק ראשון השבוע ורוצים לסיימו כמו שצריך”.
“אנחנו צריכים לבוא ולשחק את המשחק שלנו. יש לנו המון בטחון בדרך בה אנו משחקים”, אמר עמרי כספי, “לריאל יש המון גארדים וגבוהים טובים, זו קבוצה מאוד מאוזנת. הם ניצחו את ברצלונה בבית, מה שמצביע על כך שיהיה משחק מאוד קשה. אנו ננסה לעשות את הדברים בצורה טובה יותר מאשר מול ברצלונה”.
“הפועל ירושלים זו הפועל ירושלים ויורוליג זה יורוליג”, הסכים כספי עם דברי אליהו, “ממדריד יש לנו זכרונות טובים מהעונה שעברה. בזכותו חגגנו במדריד ואנו מקווים שגם הפעם נצחון יתן לנו קפיצה גדולה קדימה. נצטרך להיות אגרסיביים ופיזיים יותר”.
דרק שארפ הגיע מבודח כהרצלו למרות השעה המוקדמת. “הצבעתי לאובמה”, סיפר הגארד עם נימה של אקטואליה לנעשה במדינה ביום שאחרי הבחירות. אחר כך עבר לנושא המקצועי: “המשחק מול ריאל חשוב מאוד. ברצלונה ניצחו אותנו במשחק הקודם ויש עוד משחק, ואנו צריכים לנצח בו. ריאל יודעת שאנו קבוצה טובה, קבוצה עם מסורת והם רואים בנו איום. כל משחק כזה הוא חשוב. הכל יכול לקרות”.