יניב גרין עדיין לא מתאמן והוא בספק ליום חמישי, בעוד כספי ואליהו ערכו אימונים מלאים. קבוצת הנוער של המועדון השיגה ניצחון 18 רצוף. ניצחון גם לקבוצת הקט-סל ממחוז דן על הפועל ת”א. מדריד החתימה את ווינסטון.
ליאור אליהו ערך לראשונה אימון מלא ויהיה כשיר למשחק. בשורות טובות נוספות לצהובים מגיעות מכיוונו של עומרי כספי שערך אימון מלא והוא החלים כמעט לגמרי מהפציעה בקרסולו. יניב גרין לא התאמן ועדיין סובל מכאבים בגבו והוא בספק גדול למשחק ביום חמישי.
רגע לפני תום חלון ההעברות האחרון העונה ביורוליג, ריאל מדריד החתימה רכש שני בתוך שבועיים, את קנדי ווינסטון (25, 1.98 מ’). הסווינגמן, ששיחק העונה בטורק טלקום הטורקית ותרם 10.3 נק’ ו-5 ריב’ בממוצע למשחק, עבר אחר הצהריים את הבדיקות הרפואיות וייגיע עם הבלאנקוס לתל אביב.
מחר אחה”צ תגיע ריאל מדריד לישראל ותערוך אימון בהיכל נוקיה, עוד לפני כן יערכו הצהובים את אימונם המסכם. ובין האימונים תיערך מסיבת עיתונאים בהשתתפות מאמן מכבי פיני גרשון ומאמן ריאל חואן פלאסה.
מכבי טדי ת”א, קבוצת הנוער של המועדון, עלתה למאזן 0-18 מפתיחת העונה ושמרה על המקום הראשון במחוז הדרום של הליגה הלאומית לנוער אחרי שניצחה בחוץ את עופר ראשל”צ 83-103.
קבוצת הקט-סל, מכבי תל אביב צפון, המשחקת במחוז דן, גברה היום בדרבי 25:29 על הפועל תל אביב. לאחר פתיחה חלשה וחוסר ריכוז בשני צידי המגרש התאוששו השחקנים ובעזרת עבודת הגנה ולחימה אותה הוביל אור לנדאו הצליחה הקבוצה לסיים את המשחק בניצחון דרמטי.
היורוליג יתחיל מחר תחרות חדשה שתקרא “הקול של היורוליג” בו יתחרו קהל האוהדים של הקבוצות, כשמטרה היא לצלם סרטון וידאו עם סלוגן היורוליג “”I feel DEVOTION”. האוהדים הזוכים יזכו לטוס לפיינל פור בברלין, ולהופיע בסרטוני הפתיחה של היורוליג בעונה הבאה. לפרטים נוספים לחצו כאן.