הערב: מכבי באשקלון עם הגב אל הקיר

מכבי חייבת לנצח הערב באשקלון (19:45, ספורט5+) כדי להשוות את הסדרה ל-1-1. ארון מגי הפצוע בספק למשחק. חולון גברה על הגליל.

שתף כתבה

הצהובים יתארחו באולם העירוני באשקלון מול 3000 אוהדים הערב וינסו להשוות את הסדרה ל-1-1 ולהחזיר את יתרון הביתיות. רביב לימונד ודי בראון נשארו דקות רבות אחרי האימון והמשיכו לקלוע לסל, ארון מגי שסובב את קרסולו ולא התאמן אתמול טופל הבוקר בידי הפיזיוטרפיסט של מכבי, רפי וירשובסקי, וערך הערב אימון חלקי בלבד.

ארון מגי אמר לאחר האימון המסכם: “אני מרגיש הרבה יותר טוב ומקווה לשחק מחר. ככה זה עם סוג כזה של פציעות (נקע בקרסול). אנחנו צריכים לעבוד הרבה יותר קשה ולשנות את המנטליות שלנו, אנחנו צריכים לבוא ולגרום לראשון טרנר לעבוד גם בהגנה. הגישה שלנו צריכה להיות שונה כי זה משחק שאם נפסיד בו יהיה קשה מאוד לחזור”.
“כולם יודעים מה צריך לעשות עכשיו”, סיכם דריק שארפ, “זו עונה מוזרה וקורים בה דברים מוזרים. כזה הוא משחק הכדורסל, יכולים לקרות בו דברים לא צפויים. אנחנו צריכים לשים לב לריבאונד, כדורים חוזרים לוקחים בעזרת לב ורצון ולא בהכרח בעזרת הגובה. אני לא בטוח שזה הזמן רק של השחקנים הוותיקים. זה הזמן של כולנו כקבוצה לעשות את הדברים הנכונים כדי לנצח את המשחק”.

על הפיינל פור האירופי אמר השחקן: “היו משחקים טובים בחצי גמר. אני עצוב בשביל ניקולה ושמח בשביל שאראס. אני תמיד עצוב אם אני לא מגיע לאליפויות אז ברור שזה עצוב שאנחנו לא שם. עדיין לא דיברתי עם ניקולה או יותם. זה בטח קצת עצוב אז אני מחכה שהם ידברו איתי”.
הפועל חולון גברה הערב על גליל גלבוע 61-63 בחוץ והחזירה את יתרון הביתיות שלה כאשר הסדרה בשיווין 1-1. גם מכבי חיפה השוותה בניצחון חוץ על בני השרון והחזירה לעצמה את הביתיות. הפועל ירושלים עם רגל וחצי בפיינל פור אחרי ניצחון חוץ בנהריה ועם 0-2 בסדרה.

לוגו מועדון מכבי תל אביב