מכבי המריאה למוסקבה, אנדרסון בספק עקב פציעה

פצוע ביד הקולעת ונראה שיחמיץ את קרב הצמרת ביורוליג ברוסיה מחר (19:15, פתוח לכולם ב-5+). פישר: “צסק”א היא אתגר”.

שתף כתבה

מכבי אלקטרה ת”א המריאה הבוקר למוסקבה לקראת משחקה הענקיות מול צסק”א מוסקבה מחר ביורוליג (19:15, ישיר ב-5+). אחרי ההפסד הביתי לקאחה לבוראל ויטוריה ינסו פיני גרשון וחניכיו לחזור למסלול הנצחונות ולנצח ברוסיה את היריבה המושבעת וההסטורית, עליה גברו בסיבוב הראשון 54:71.

אלן אנדרסון, בספק למשחק בשל פציעה בידו. “לא רבים יודעים אבל גם בשבוע שעבר הוא היה פצוע”, אמר שרון דרוקר, עוזר המאמן, על הפציעה של הסווינגמן, “נקווה שבסוף הוא ישחק אבל אם לא אז שחקנים אחרים יצטרכו לחפות על כך”.

“אנחנו יודעים שיש אצלם הבדל גדול בין הקו הקדמי לאחורי”, הוסיף עוזר המאמן, “בבית הם משחקים מצוין. לא רוצים להתעסק יותר מדי בהם אלא יותר בעצמנו. משמעת והגנה, דברים שלא עשינו בשבוע שעבר, נצטרך לעשות הפעם. אם כל אחד יעזור לשני ננצח בכל מקום וכל יריבה”.

“נפצעתי ביד במשחק מול לובליאנה”, אמר אנדרסון, “אנחנו עדיין לא יודעים מה בדיוק מהות הפציעה. אני מקווה מאוד שאצליח בסוף לשחק”.

הצהובים מגיעים הבוקר לנתב"ג לקראת היציאה לרוסיה

“זה משחק שונה, לגמרי לא אותו סיפור. אנו בכושר טוב יותר אבל המשחק בחוץ”, אמר גיא פניני, “כל משחק בחוץ הוא מלחמה, בטח במוסקבה. שתי הקבוצות יודעות את משמעות המשחק. נצטרך לבצע טוב יותר את ההוראות של המאמנים לפני המשחק מה שלא עשינו טוב מול ויטוריה. כל אחד הבין את הטעויות שעשה. נבוא יותר מרוכזים הפעם”.

“המפתחות נשארים אותו הדבר: שמירה טובה, ריבאונד הגנה והוצאה לפועל בהתקפה”, אמר דייויד בלותנטאל, “אנחנו יודעים שצסק”א אוהבת להכניס כדורים לגבוהים ולנצל את היד שלהם בפיק אנד רול”.

“זה אתגר עבורנו”, אמר דיאור פישר, “אתה צריך להגיב אחרי משחקים לא טובים. לא הייתי אומר שיש עלינו לחץ כי זה כדורסל”. “נצטרך לקלוע טוב ולשחק הגנה טובה”, אמר דורון פרקינס, “כמה שיותר נרוץ נצליח יותר. זה מה שננסה לעשות”.

לוגו מועדון מכבי תל אביב