פנרבחצ’ה/אולקר אלופת טורקיה, פאו עלתה ל-2:1 ביוון

הליגות הכדורסל המקומיות באירופה מתקרבות לסיומן. אמש (ד’) זכתה פנרבחצ’ה/אולקר באליפות טורקיה על חשבון אפס פילזן. ביוון עלתה פנאתנייקוס ל-2:1 בסדרת הגמר.

שתף כתבה

בעוד שהליגה הישראלית הסתיימה כבר לפני שבוע, שאר הליגות באירופה נמצאות ברגע ההכרעה. אמש (ד’) זכתה פנרבח’צה/אולקר באליפות הרביעית בתולדותיה, לאחר שגברה 4:2 בסידרה על האלופה היוצאת, אפס פילזן, עם ניצחון 51:76. פילזן, יריבת מכבי אלקטרה תל אביב בשלב הטופ 16 האחרון, סיימה את העונה הסדירה במקום הראשון. נבן ספאחיה ייאמן בעונה הבאה את האלופה הטריה.

ביוון עלתה פנאתנייקוס ל-2:1 בסדרת הגמר לאחר שגברה 70:79 על אולימפיאקוס, על אף שפיגרה ב-16 הפרש. לירוקים תרם שאראס 4 נק’ ב-12 דק’, ומהעבר השני ניקולה וויצ’יץ’ סיים את המשחק עם 7 נק’. המשחק הרביעי בין שתי הגדולות ביוון ייערך ביום ראשון הקרוב.

ריאל מדריד ואטורה מסינה נשארו בחיים בסדרת הגמר בספרד, כשצמצמו ל-2:1 מול קאחה לאבורל וליאור אליהו עם ניצחון 67:80. הישראלי תרם 4 נק’ לבאסקים. המנצחת תפגוש בסדרת הגמר את אלופת אירופה, ברצלונה, שהשלימה סוויפ צפוי 3:0 על אוניקחה מלאגה.

באיטליה העלה ג’יימי ארנולד את ארמני ג’ינס מילאנו ל-1:0 בפתיחת סדרת חצי הגמר, כשבלט ניצחון הקבוצה 80:90 על קאזרטה. מונטפסקי סיינה ממשיכה לטייל בליגה המקומית ועלתה גם היא ל-1:0 קליל לאחר שהביסה 73:100 את קאנטו.

לוגו מועדון מכבי תל אביב