מכבי אלקטרה ת”א וגוגל בשיתוף פעולה חדשני

מכבי אלקטרה תל-אביב ו +Google נותנות לאוהדים להיות העיתונאים! שתי האימפריות, אחת מתחום הספורט ואחת מתחום האינטרנט, פתחו בשיתוף פעולה שמחבר בין הקבוצה לאוהדים.

שתף כתבה

ביום רביעי, ה-28 לדצמבר, מיד אחרי הגרלת הטופ16, עשרה אוהדים יזכו לדבר עם דייויד בלאט ודייויד בלו, היישר מסרביה, על תוצאות ההגרלה.

שלשום פרסמנו פוסט ב+Google שקורא לאוהדים לספר לנו את מי הם היו רוצים לקבל בהגרלת הטופ16 ולמה. 10 מבין המגיבים, שגם יכניסו את דף ה+Google של מכבי אלקטרה תל-אביב למעגלים שלהם, יזכו לעלות ל-Hangout (צ’ט וידאו קבוצתי) עם שני הדייוידים – בלאט ובלו – ולערוך מסיבת עיתונאים פרטית בה יוכלו לשאול את השניים שאלות על היריבות, על מכבי ועל כל נושא שירצו.

מכבי נותנת לאוהדים שלה קשר ישיר למאמן ולשחקנים, כדי לדבר על מה שמעניין אותם באמת. זוהי פעילות ראשונה מסוגה בארץ, ומכבי אלקטרה ת”א הינה הגוף הראשון בישראל שמקיים Hangouts עם עוקביו. כוכבי ה-NBA לברון ג’יימס, כריס פול, דוויין ווייד וכרמלו אנתוני כבר עשו Hangout משלהם, להקת ה”בלאק אייד פיז” העלו מעריצים ממדינות שונות לדבר איתם ב-Hangouts בזמן הופעה ומאחורי הקלעים, “החבובות” דיברו עם אנשים מכל העולם, ואפילו הדלאי לאמה השתמש ב-Hangout.

מכבי אלקטרה ת”א מצטרפת לרשימה המכובדת הזו במטרה להפוך לאחת הקבוצות המחוברות ביותר לאוהדים שלה בעולם. השימוש בטכנולוגיה החדשנית והמתקדמת ביותר והחיבור עם +Google הינו טבעי למועדון, שמקפיד לחדש, להוביל ולפרוץ דרך.

לוגו מועדון מכבי תל אביב