במכבי אלקטרה ת”א החלו לסכם את שלב הבתים הנהדר שהסתיים עם מאזן 2:8 והמקום הראשון. בלאט: “לסיים בית כזה במאזן 2-8 זה מעורר כבוד ולשחקנים מגיעות כל המחמאות. אנחנו בהחלט שמחים”.
מאמן מכבי אלקטרה ת”א, דיוויד בלאט, אמר בסיום: “ניצחנו את המשחק בצורה יפה, אני חושב שהתנהלנו בצורה מקצוענית כשבאנו עם רצון אמיתי לנצח למרות שלא היה לנו מה להרוויח. ראו את המחויבות, הנחישות והרצון של השחקנים.
לסיים בית כזה במאזן 2-8 זה מעורר כבוד ולשחקנים מגיעות כל המחמאות. אנחנו בהחלט שמחים. כפי שהבטחנו, שיחקנו בשביל לנצח אבל גם הצלחנו לתת דקות משחק לכולם וזה חשוב מאוד גם בשביל ההרגשה הטובה וגם בשביל הניסיון עבור חלק מהשחקנים. אנחנו עובדים טוב ולאחרונה גם רואים את התוצאות של העבודה הקשה שלנו. עכשיו נתרכז בשבוע מאוד קריטי שמצפה לנו, שבוע של גביע המדינה”.
מצטיין המשחק, דיוויד בלו, הוסיף: אפילו שהמשחק לא קבע עבורנו דבר מבחינת הטבלה, היה לנו חשוב מאוד להגיע לכאן ולנצח. ניצחון כזה מוסיף לנו לביטחון ומכניס אותנו למומנטום טוב. לדעתי זה הישג גדול לסיים בית כל כך קשה ותחרותי במקום הראשון עם מאזן 2-8, אני ממש שמח ונרגש בשביל כל הקבוצה. אני נהנה מאוד מהמשחק, מעריך היום את הכדורסל יותר מתמיד ופשוט כיף לי. הטופ 16 יהיה כמובן קשה מאוד, כמו תמיד, וצריך לזכור שכל המאזן היפה שלנו נמחק ומתחילים מאפס, אבל אנחנו נהיה מוכנים”.