אחרי חמישה ניצחונות רצופים הצהובים נעצרו באיסטנבול. ג’ייק כהן הוליך את הקלעים עם 15 נק’. בחמישי הבא: מתארחים אצל ז’לגיריס ושאראס
יאניס ספרופולוס פתח אלייז’ה בראיינט, סקוטי ווילבקין, יובל זוסמן, קויינסי אייסי ואות’לו האנטר. בצד השני, הטורקים שיין לארקין, ואסיליה מיצ’יץ’, כריס סינגלטון, ג’יימס אנדרסון וטיבור פלייס. מיצ’יץ’ פתח עם שלשה, אך הגנה נהדרת של הצהובים עם שתי שלשות של ווילבקין בצד השני הפכו ל-5:8 צהוב, ודאנק נהדר של אייסי כבר קבע 8:13. קרונוסלב סימון הוביל ריצת 0:7 של הטורקים בדרך למהפך 15:17. במצב של 17:21 למארחת, ווילבקין נפגע וירד לקבל טיפול, שגרם להרבה דפיקות לב בספסל הצהוב. סימון המשיך להוביל את אנדולו, ושתיים מהקו של מיצ’יץ’ קבעו 19:23 טורקי בתום הרבע.
אבדיה פתח נהדר את הרבע השני וחילק אסיסטים כדי לצמק ל-29:27, והשווה בעצמו ל-34:34. ג’ייק כהן כבר הפך ל-34:36, אך בובואה הוליך ריצת 2:14 בצד השני, בדרך ל-38:48 מבטיח. ווילבקין חזר לפרקט והעיר העיר קצת את ההתקפה הצהובה, ושלשה של זוסמן צימקה ל-48:41 בירידה להפסקה.
ווילבקין אומנם פתח את הרבע השלישי עם שלשה, אך אנדולו שוב פתחה בריצה, הפעם 2:18, שהגדילה את הפער ל-46:66 והפרש של 20 נקודות. הטורקים המשיכו ביכולת הרעה מחוץ לקשת, מול חוסר האונים של האורחים בצהוב, בדרך ל-58:80 לאנדולו בסוף הרבע השלישי. הצהובים אומנם פתחו את הרבע האחרון עם 0:5 שצימק ל-80:63, אך זה לא ממש עזר מול היכולת הנהדרת של המארחת מחוץ לקשת. מאותו רגע, המשחק הפך לגארבג’ טיים בדרך להפסד 99:79, וסל של אנג’לו קלויארו שנפסל בשנייה האחרונה.