הצהובים אוספים ניצחון שלישי ברציפות לקראת הפלייאוף, פארגו להט עם 26 נקודות, 20 מתוכן ברבע האחרון (!). רול הוסיף 21 משלו
מכבי FOX תל אביב פיגרה כבר ב-12 הפרש ברבע הרביעי, אבל אז התעורר ג’רמי פארגו עם 20 נקודות ב-10 הדקות האחרונות (מתוך 26 סה”כ) והוביל את הצהובים לניצחון 95:98. מייקל רול הוסיף 21 נק’ ונוריס קול תרם 17 נק’ ו-7 אס’. בשני תסגור מכבי את העונה הסדירה מול בני הרצליה בחוץ.
נבן ספאחיה העלה בחמישייה את ג’רמי פארגו, ג’ון דיברתולומיאו, מייקל רול, ג’ונה בולדן ואלכס טיוס. פתיחת המשחק הייתה צמודה כשהתוצאה עמדה על שיוויון 7:7, כשהצהובים נהנים מ-3 אלי-הופ של הסנטר. האורחים עם מטווח שלשות עלו ליתרון 9:19 באמצע הרבע כשגם פסק זמן של ספאחיה לא עזר. נוריס קול וג’ייק כהן הורידו ל-4, אבל האורחים הגיבו מהר עם טאליב זאנה וסיימו את הרבע הראשון ביתרון 19:30.
המומנטום של נס ציונה נמשך גם ברבע השני כשהפער גדל ל-22:38 כעבור שתי דקות. קול הגיב ב-4 נקודות רצופות ומזער מעט נזקים. זוסמן במהלך נהדר של סל ועבירה הוריד ל-40:31 באמצע הרבע. דשון תומאס וג’רמי פארגו נכנסו לעניינים ויחד עם זוסמן עם דאנק מדהים הפכו את התוצאה ל-44:46. טל דן השווה את התוצאה, אבל טיוס שהגיע לספרות כפולות קבע 46:48 צהוב בהפסקה.
מכבי התקשתה לייצר נקודות בפתיחת המחצית השניה, נס ציונה ניצלה זאת כדי לחזור להוביל 48:51 כעבור 3 דקות. כהן סיפק נקודות אבל ההמשך היה של הכתומים שרצו ל-50:59 באמצע הרבע עם נקודות של ווויאט וזאנה. קול ורול העירו את מכבי בחזרה מפסק זמן וצמצמו ל-4, 61:57. זאנה היה בלתי ניתן לעצירה ויחד עם גולן גוט הגדילו את הפער ל-61:70 לקראת הרבע האחרון.
קול וטיוס הורידו את ההפרש ל-73:66 כעבור שתי דקות מפתיחת הרבע הרביעי. האורחים לא נבהלו ורצו ל-69:81 אחרי שלשה של הופמן, 6 דקות לסיום. פארגו השתלט על המשחק עם 14 נקודות רצופות (!) והפך את התוצאה ל-84:85, דקה וחצי לסיום. רול עם סל ועבירה וטיוס בעוד אלי-הופ מאסיסט של פארגו הגדילו ל-4. קוק עם שלשה מהירה הוריד לנקודה בלבד, כשנותרו 15.1 שניות לסיום. פארגו נשלח אל הקו והכריע את המשחק. בסיום 95:98 למכבי FOX תל אביב.