אייברסון: “רוצה שנגיב טוב יותר ללחץ של פנאתינאייקוס”

סנטר מכבי סימן מטרות לקראת טורניר גומלסקי והמפגש השני מול הירוקים: “חשוב שנאבד פחות כדורים ונשחק טוב בתוך השיטה”. ווימס: “יש לנו קבוצה עמוקה”

שתף כתבה
מכבי FOX תל אביב תקיים ברוסיה סבב נוסף של משחקי הכנה לעונה, הפעם במסגרת טורניר גומלסקי. מכבי ערכה הערב (חמישי) את האימון האחרון לפני ההמראה למפגשים מול פנאתינאייקוס וצסק”א/קאזאן.
 
שבת, 17:00, שידור ישיר בערוץ הספורט: מכבי FOX תל אביב מול פנאתינאייקוס
ביום ראשון, מכבי תשחק מול צסק”א או קאזאן. שעות אפשריות: 17:00 או 20:00
 
“אני מרגיש מצוין”, אמר קולטון אייברסון, “אנחנו משתפרים מעצם זה שאנחנו משחקים ביחד כל אימון ולומדים לשחק ביחד. היו לנו הרבה איבודים במשחקים האחרונים אז הדגש שלנו חייב להיות על לשחק ביחד ולשחק חכם. יש לנו שני משחקים חשובים. קודם כל, חשוב שנגיב בצורה טובה יותר ללחץ של פאו ולא נאבד כדורים כמו במשחק הקודם. חשוב לשחק טוב במסגרת השיטה ולהתקדם עוד צעד לעבר מיצוי הפוטנציאל שלנו”.
 
“אני לא מתגעגע למזג האוויר, אבל תמיד טוב לחזור למוסקבה”, אמר סוני ווימס ששיחק שלוש שנים בצסק”א, “אנחנו מתאמנים כבר חודש וחצי ועדיין אין לנו את כל השחקנים בגלל פציעות ומחלות, אבל אני מרגיש שאנחנו מתחברים. הקבוצה הזו עמוקה מאוד. יש לנו סגל עמוק. ראינו שחקנים מתעלים במשחקים ביוון ונקווה לראות את זה שוב במשחקים הבאים”.
לוגו מועדון מכבי תל אביב