מכבי אלקטרה ת”א הביסה 64:86 את הפועל אילת עם עוד תצוגה של ג’רמי פארגו (23 נק’ ו-6 אס’) ועלתה ל-0:2 בסדרת חצי הגמר. טיוס היה נהדר עם 15 נק’ ו-11 ריב’, אוחיון הוסיף 11 נק’, לינהארט 8 נק’ וכהן תרם 7 נק’ ו-8 ריב’.
מכבי אלקטרה ת”א הביסה 64:86 את הפועל אילת עם עוד תצוגה של ג’רמי פארגו (23 נק’ ו-6 אס’) ועלתה ל-0:2 בסדרת חצי הגמר. טיוס היה נהדר עם 15 נק’ ו-11 ריב’, אוחיון הוסיף 11 נק’, לינהארט 8 נק’ וכהן תרם 7 נק’ ו-8 ריב’.
גודס העלה בחמישייה את אוחיון, פארגו, לינהארט, רנדל וטיוס. אילת פתחה טוב יותר את המשחק, עלתה ל-2:10 כעבור 3 דקות, וגררה את גודס להזעיק פסק זמן מוקדם. אוחיון, כהן וסופו הכניסו את הצהובים לעניינים וצמצמו ל-8:10 באמצע הרבע. פארגו המשיך את הריצה של מכבי ויחד עם כהן בשלשה הפכו את התוצאה. אוחיון בחטיפה ומתפרצת ופארגו בשלשה קבעו 19:23 למכבי בתום הרבע הראשון.
המומנטום של הצהובים המשיך גם לרבע השני כשפארגו היה נהדר והגדיל את הפער ל-19:27 כעבור דקה וחצי. אילת התעוררה בזמן והפכה את התוצאה ל-27:29 באמצע הרבע אחרי ריצת 0:10. פארגו עם שלשה שלישית עצר את הדרומיים והשיב לאלופה את היתרון, וטיוס עם מהלכי אלי-הופ הגדיל את הפער וגרר את שיבק לקחת פסק זמן. אוחיון סידר יתרון דו ספרתי, אך אסברי צמצם ל-33:41 בהפסקה.
פארגו היה פשוט בלתי ניתן לעצירה ושמר על פער 37:47 כעבור 3 דקות עם עוד שלשה מטורפת. אוחיון עם סל ועבירה שלו הגדיל את הפער, ויחד עם הגנת ברזל צהובה, התוצאה עמדה על 41:56 באמצע הרבע אחרי שלשה של לינהארט ודאנק של פארגו. טיוס שהגיע לדאבל-דאבל צבר גם כן נקודות ויחד עם פארגו חצו את רף ה-20 הבדל בדרך ליתרון 49:70 לקראת הרבע האחרון עם סל של הררי.
היינס עם 5 נקודות רצופות הגדיל את הפער של האלופה ולצדו לינהארט עם סל ועבירה העלה את מכבי ל-51:78 תוך שתי דקות וחצי, ונתן את האות לתחילת הגארבג’ טיים. בסיום 64:86 קליל למכבי על אילת.