מכבי אלקטרה ת”א תארח הערב (20:30, ספורט 5) את עירוני נהריה במסגרת המחזור הרביעי בסיבוב הראשון בליגת ווינר-סל. סופו וטיוס בסגל, סמית ולינהארט בחוץ.
מכבי אלקטרה ת”א תנסה לשוב למסלול הניצחונות כשתארח הערב (20:30, ספורט 5) את העולה החדשה-ישנה מנהריה, במסגרת המחזור הרביעי בסיבוב הראשון של ליגת ווינר-סל. אלכס טיוס שסיים את השעייתו וסופוקליס שחורצאניטיס שהחלים מפציעה יירשמו לראשונה העונה בליגה. דווין סמית ימשיך לזכות למנוחה ויחד עימו גם נייט לינהארט לא יירשם למשחק.
מבצע מיוחד לחברי מכביסט: 1+1 על כרטיסים למשחק! פרטים אצלכם במייל. עדיין לא מכביסטים? לחצו כאן להצטרפות.
מאמן הצהובים, גיא גודס, אמר בתום האימון המסכם: “מבחינתנו אנחנו מסתכלים רק על עצמנו, על הסגנון שאנחנו רוצים לשחק ועל הדברים שאנחנו רוצים לתקן תוך כדי תנועה וזה גם מה שנעשה מחר. נהריה ינסו לתת את המיטב שלהם ואנחנו נצטרך להיות מוכנים. לגבי סופו וטיוס קודם כל אני שמח שהם חוזרים לסגל אחרי תקופה ארוכה והמטרה שלנו היא להכניס אותם לכושר כמה שיותר מהר כי נצטרך אותם בהמשך הדרך גם בליגה וגם ביורוליג”.