מכבי תארח את האחרונה בטבלה קרית גת ותנסה להאריך את רצף הניצחונות לחמישה בכל המסגרות. פניני: “אנחנו רוצים להמשיך במומנטום”
מכבי FOX תל אביב תארח הערב (שני, 20:30) את קרית גת במסגרת המחזור השמיני של ליגת העל. אחרי ארבעה ניצחונות רצופים, מילת המפתח במחנה הצהוב היא מומנטום וגם מפגש מול האחרונה בטבלה זו הזדמנות לצבור עוד קצת לקראת המפגש מול אפס אנאדולו בהיכל ביום חמישי. סוני ווימס ויוגב אוחיון נבחרו לקבל מנוחה ולא להתלבש למשחק הזה.
“חשוב להמשיך במומנטום”, אמר ג’ו אלכסנדר, “אנחנו עם רצף ניצחונות יפה והדבר האחרון שאנחנו רוצים לעשות בשלב זה זה לקחת צעד אחורה. העובדה הזו הופכת את המשחק הזה לחשוב מבחינתינו”. גיא פניני הוסיף: “כיף לשחק בבית. חשוב לנו להמשיך את הקצב הטוב ואת הכדורסל היפה. אז יש סיבה טובה להגיע וליהנות”.
מי שזוכר לטובה את קרית גת הוא גל מקל, שקבע מולה שיא קריירה של 16 אסיסטים בעונה שעברה.