מכבי אלקטרה ת”א מודה למנכ”ל DHL אקספרס, אודי שרון, על שיתוף הפעולה בשנתיים האחרונות ומברכת את יאיר ביטון על כניסתו לתפקיד.
יאיר ביטון מונה למנכ”ל DHL אקספרס, אחד הספונסרים המובילים של מועדון הכדורסל מכבי אלקטרה ת”א, ויחליף את אודי שרון שמסיים 5 שנים עטורות שבחים בתפקיד. שרון, יחד עם מנכ”ל מכבי אלקטרה ת”א אלי דריקס, היה זה שלפני שנתיים הביא לתחילת שיתוף הפעולה בין הצדדים.
דריקס מסר: “אנחנו מודים לאודי שהחל את שיתוף הפעולה המוצלח הזה ומאחלים לו הצלחה בדרכו החדשה. אני בטוח ש-DHL יידעו להמשיך את הדרך שאודי הוביל”.
DHL היא נותנת החסות הלוגיסטית של מכבי אלקטרה ת”א ונהנית בין היתר משטחי פרסום בולטים בהיכל נוקיה.DHL ומכבי ת”א חולקות ביניהן ערכים משותפים של מצוינות ובינלאומיות.
DHL היא המובילה העולמית במשלוחי אקספרס ולוגיסטיקה בינלאומיים. בין היתר היא מעניקה חסות ומשמשת שותפה לוגיסטית לאירועי ספורט בינלאומיים כמו סבב מרוצי המכוניות היוקרתי פורמולה 1, ולקבוצות מובילות בעולם כמו מנצ’סטר יונייטד מאנגליה.