טייריס רייס נחת לפנות בוקר (ב’) בישראל ויצטרף לאימוני הקבוצה: “כל הקיץ ובמהלך אליפות אירופה רק חיכיתי להגיע ולהכיר את הקבוצה”.
הרכז החדש של הצהובים, טייריס רייס, נחת לפנות בוקר (ב’) בישראל בטיסה מניו יורק ויצטרף בהמשך לאימוני הקבוצה: “אני נרגש מאוד להיות, כל הקיץ ובמהלך אליפות אירופה רק חיכיתי להצטרף למכבי ולהכיר את הקבוצה. המטרה הראשונה שלנו היא להחזיר את האליפות, הופתעתי שמכבי לא ניצחה בגמר. שמעתי הרבה דברים טובים על המועדון והעיר, שדואגים פה לשחקנים, אין ספק שזה אחד המועדונים הגדולים באירופה הציפיות גבוהות.
לא הייתי מגיע לכאן אם לא הייתי חושב שאני יכול לעזור למכבי לזכות באליפות. כשחקן אני מנסה להיות הכי טוב עבור הקבוצה, לעשות מה שצריך ולנצח משחקים. היה מאוד כיף ביורובאסקט, חוויה שונה, ראיתי את זה תמיד בטלויזיה אבל להיות שם זה סיפור אחר לגמרי. זה הרגיש טוב לייצג מדינה ולראות כמה תשוקה יש לאוהדים”.
ריקי היקמן שהיה אמור לנחות בצהריים, יגיע לישראל רק ביום שלישי בשעה 14:20 עקב שינויים בטיסות.