מלאדן ססטאן מעביר אימונים אישיים לצעירים

במסגרת פרויקט הצעירים של המועדון, מעביר מאמנו האגדי של ניקולה וויצ’יץ’, מלאדן ססטאן, אימונים אישיים לשחקנים הצעירים בסגל ולשחקני הפרוספקט.

שתף כתבה
מלאדן ססטאן, מאמנו הקרואטי האגדי של ניקולה וויצ’יץ’, הגיע ארצה כדי להעביר סשן אימונים בפרויקט הצעירים של מועדון הכדורסל מכבי אלקטרה ת”א, אותו מנהלים וויצ’יץ’, אבי אבן ואבי קובלסקי. במסגרת הפרויקט הם מלווים באופן צמוד באימונים אישיים, תדריכי וידיאו ועוד את בן אלטיט וארד הררי, הנמנים על סגל מכבי אלקטרה ת”א כיום, וכן את עידן זלמנסון ואיתי שגב, בוגרי קבוצת הנוער של המועדון שהושאלו העונה לקבוצות בליגת העל (הרצליה וחולון) כדי להתחשל, ונמרוד לוי שהושאל להפועל כפר-סבא מהלאומית.
 
פרויקט הצעירים הוקם כחלק תומך בבניית דור העתיד של מכבי ת”א והכדורסל הישראלי, ומלאדן תורם מהידע העצום שלו לשחקנים הצעירים. מלאדן ססטאן אימן את וויצ’יץ’ בגילאים 14 עד 18 והיה מאמנו בנבחרות הצעירות של קרואטיה שהגיעו להישגים רבים, בין היתר זכו באליפות אירופה לקדטים ובמדליית הכסף באליפות העולם לנוער.
לוגו מועדון מכבי תל אביב