יובל זוסמן כיכב בטורניר הנוער של היורוליג בברצלונה

כוכב קבוצת הנוער של מכבי טדי ת”א, יובל זוסמן (גארד, 1.97 מטר), הנמנה גם על הסגל הבוגר של מכבי ת”א, סיים את טורניר מוקדמות הנוער של היורוליג “הדור הבא” בברצלונה עם מספרים מרשימים ונבחר לחמישיית הטורניר (צילום: Paco Largo).

שתף כתבה
כוכב קבוצת הנוער של מכבי טדי ת”א, יובל זוסמן (גארד, 1.97 מטר), הנמנה גם על הסגל הבוגר של מכבי ת”א, סיים את טורניר מוקדמות הנוער של היורוליג “הדור הבא” בברצלונה, שכלל 8 קבוצות, עם מספרים מרשימים ביותר.

זוסמן נבחר לחמישיית הטורניר כשסיים ראשון במדד משוקלל (22.8 במשחק), מלך הסלים של הטורניר עם 18 נקודות למשחק (כשעמית אבו, גם הוא ממכבי, שני בטורניר עם 16.5 למשחק), ראשון בחטיפות עם ממוצע מטורף של 5.3 למשחק(!), חמישי באסיסטים (2.8) וגם שביעי בריבאונדים עם 7.5 למשחק.

בטורניר בברצלונה מכבי שיחקה בבית אחד עם בדאלונה, ריאל מדריד ולובליאנה, סיימה שנייה ונוצחה בחצי הגמר ע”י ברצלונה, שהפסידה בגמר לריאל מדריד.
לוגו מועדון מכבי תל אביב