היריבה של מכבי בחצי גמר גביע המדינה: מכבי אשדוד

הצהובים הוגרלו מול החבורה של מאיר טפירו ב-13 בפברואר בארנה. בחצי השני – חולון מול הפועל י-ם. פניני: “משוכה קשה הרבה יותר ממה שחושבים. רוצה לראות את הקהל שלנו איתנו”

שתף כתבה
מכבי FOX תל אביב חיכתה לגלות מול מי תתמודד בחצי גמר גביע המדינה, והערב (ראשון) קיבלה תשובה: בהגרלה שהתקיימה, נקבע כי מכבי אשדוד תהיה המשוכה שתעמוד בין הצהובים לבין הגמר, במשחק שיתקיים ב-13 בפברואר בארנה בירושלים. בחצי הגמר השני ייפגשו הפועל י-ם והפועל חולון, כאשר הגמר יתקיים ב-16 בפברואר. גם הוא בארנה.
 
“אנחנו רוצים כל תואר, בכל שנה, תמיד. בטח אם זה תואר שאנחנו מחזיקים בו כבר כמה שנים טובות ברצף”, אמר הקפטן גיא פניני. “אשדוד זו משוכה קשה מאוד, הרבה יותר ממה שחושבים, ואני עדיין זוכר היטב כמה קשה היה לנו מולה בליגה העונה. למרות זאת, אנחנו הפייבוריטים ונבוא למשחק הזה מוכנים. אני מקווה שהאוהדים שלנו יעשו את שלהם וייתנו לנו תחושה של בית גם בארנה. הם הוכיחו שהם יודעים לעשות זאת בעבר”.
 
כזכור, מכבי זכתה בגביע המדינה ב-7 השנים האחרונות ברצף, ואף מוליכה בטבלת הזכיות ההיסטורית עם 43 הנפות. את אשדוד היא פגשה העונה פעם אחת, בליגה, וניצחה 66:72.

 
ב-10 המהלכים הגדולים של מכבי בדצמבר כבר צפיתם?
 

 
לוגו מועדון מכבי תל אביב