בגאצקיס: “הסיכויים לא משנים כרגע. יש למועדון הזה כבוד, וצריך לשמור עליו”

מכבי נוצחה 90:75 על ידי באמברג בחוץ, המאמן הלטבי סיכם ערב בו הצהובים נראו טוב למשך מחצית אחת בלבד: “לא עשינו עבודה לגמרי טובה ואני לא בורח מזה, אבל קורים דברים שמשפיעים עלינו”

שתף כתבה
מחצית ראשונה טובה, מחצית שנייה רעה. זה, ב-6 מילים, סיפור המשחק הערב (חמישי), אחרי שמכבי FOX תל אביב נוצחה 90:75 על ידי באמברג בחוץ ורשמה הפסד שני לגרמנים העונה ביורוליג. אנדרו גאודלוק שוב בלט עם 22, אבל זה לא משנה את העובדה שמאזנם של הצהובים במפעל עומד כעת על 14:7.
 
“זה היה משחק מעניין, אבל היינו בו למשך 20 דקות בלבד”, הודה איינארס בגאצקיס בסיום. “משום מה, הפסקנו לשחק באגרסיביות ונתנו להם זריקות חופשיות. כדורסל מורכב משני חלקים – הגנה והתקפה – והיה חסר לנו קצת מכל דבר במחצית השנייה. אני יכול לדבר רק על התקופה שלי כאן, ואני חושב שהיו חלקים הערב שהראינו איכות, אך זה לא מספיק”.
 
“לא עשינו עבודה לגמרי טובה ואני לא בורח מזה, אבל קורים דברים שמשפיעים עלינו”, הוסיף הלטבי שהסתדר הערב בלי סוני ווימס ומאיק צירבס ששוחררו, וכמו כן בלי קווינסי מילר הפצוע. “שחקנים קיבלו יותר דקות בגלל החיסרון של אחרים וזה עושה שינוי. צריך להחזיר אותם לעניינים ולכושר וזה לוקח זמן”
 
“הסיכויים? ברור שהם הולכים וקטנים, אבל זה לא משנה כרגע. יש לנו כבוד וגאווה. צריך לשמור עליהן, וצריך להיראות טוב. לשחק חזק עד המשחק האחרון. אסור לעשות חלוקה למשחקים חשובים ולא חשובים”.
לוגו מועדון מכבי תל אביב