הצהובים יתמודדו פעמיים מול הפועל אילת בימים שבת ושני ותמשיך לטורנירים נוספים בכפר תבור ובכרתים. המאמן: “יש לנו הרבה כישרון והמון אופציות, עכשיו השאלה היא איך לחבר את הכל”
מכבי פוקס ת”א תצא מחר (שלישי) לאילת לשבוע של מחנה אימונים, במהלכו תקיים גם שני משחקי הכנה ראשונים נגד הפועל אילת, בימים שבת ושני. בהמשך מכבי תשתתף בטורניר אלון בכפר תבור ובטורניר כרתים ביוון.
מאמן מכבי, נבן ספאחיה, אמר היום:
“אנחנו אחרי מספר קטן של אימונים וקשה עדיין לשפוט, אבל אני בוודאות יכול לומר שהשחקנים מביאים איתם הרבה אנרגיות ומשקיעים מאמץ רב. אנחנו עדיין לא בכושר הכי טוב וחסרים כמובן את הכימיה, פייר ג’קסון יצטרף לאימונים רק הערב”.
איזו מכבי אתה רוצה לראות השנה?
“אנחנו רוצים לשחק ברמה מאוד גבוהה בשני צידי המגרש. הכל מתחיל בהגנה טובה, אנחנו רוצים להיות קשוחים מאוד בהגנה. בהתקפה אנחנו רוצים לשחק היטב במגרש הפתוח, יש לנו הרבה כישרון והמון אופציות, עכשיו השאלה היא איך לחבר את הכל”.
לקראת משחקי ההכנה:
“כל משחק אימון הוא חשוב אבל עדיין מוקדם מדי לדבר על הטורניר ביוון ושאר המשחקים. בסך הכל ערכנו את האימון התשיעי שלנו וכל משחק אימון יסייע לנו ללמוד עוד על עצמנו”.
על השיבה לתל אביב:
“חזרתי הביתה ופגשתי הרבה חברים, מזג אוויר נהדר ואת המסעדות הכי טובות בעולם וכמובן את אותו הלחץ שיש במכבי, כך שדבר לא השתנה…”.