מאמן מכבי החמיא לשחקניו בסיום הניצחון בדרבי: “אני רוצה לברך את השחקנים. אחרי שהפסדנו ביום חמישי, הם תמיד מגיבים”. רול: “שיחקנו קבוצתי וכולם עבדו מצוין. הניצחון הוא הדבר החשוב ביותר”
מכבי FOX תל אביב עמדה במשימה הראשונה השבוע ועלתה לחצי גמר גביע המדינה עם ניצחון 85:96 בדרבי התל אביבי, רגע לפני שתארח את האדומים ביום שלישי בהיכל מנורה מבטחים במסגרת הליגה המקומית, ותתארח במדריד בפתיחת הסיבוב השני בירוליג.
“במחצית השנייה עשינו פחות טעויות בהגנה. מבחינה התקפית, פשוט יש לנו כישרון”, אמר נבן ספאחיה בסיום. “אני רוצה לברך את השחקנים. אחרי שהפסדנו ביום חמישי, הם תמיד מגיבים. יש הרבה דברים לתקן במשחק שלנו, אבל סיימנו את השנה בצורה חיובית. היינו טובים יותר לכל 40 הדקות. הכי חשוב להתאושש לקראת הדרבי הבא, נראה את הווידאו ונלמד את הטעויות”.
מייקל רול שבלט עם 19 נקודות הוסיף: “אני מנסה להגיע לקצב שלי בכל משחק, נהניתי שם. שיחקנו קבוצתי וכולם עבדו מצוין. הניצחון הוא הדבר החשוב ביותר”. על המשחק הבא מול האדומים הוסיף: “נשחק חזק, נשפר דברים שלא עשינו טוב, נסתכל על הווידאו ונעבוד על מה שצריך לעבוד”.
ג’ייק כהן שהיה נהדר עם 16 נק’ סיכם: “אני נהניתי מאוד, לא יודע מה איתכם. זה טבע היריבות והאווירה ולכן כל כך כיף לשחק ככה. אנחנו מתכוננים לכל מפגש כאילו זה משחק נוק-אאוט. ביום רביעי זה משחק שונה, נקווה שנציג שוב יכולת כזאת וננצח שוב”.