מכבי הודיעה למאמן על סיום תפקידו. כל הפרטים כאן
מועדון הכדורסל מכבי ת”א הודיע למאמן הראשי נבן ספאחיה על סיום עבודתו. נבן, בעלי הקבוצה, המנהלים והעובדים היו מאז ומעולם ביחסים קרובים מאוד ובין כולם שוררת אווירה של חברות וכבוד הדדי.
לצערנו, הנסיבות בתקופה הנוכחית הביאו לכך שבשלב זה הקבוצה לא עומדת בציפיות ולפיכך החליטה הנהלת המועדון לשחרר את המאמן ברוח טובה ובהבנה בין הצדדים.
ההנהלה מבקשת להודות לנבן על מאמציו, מאחלת לו הצלחה בהמשך ומשוכנעת כי מערכת היחסים הקרובה והחברות בין כולם תימשך.
המאמן הקרואטי, שחזר בתחילת העונה הקודמת לקדנציה שניה במכבי, הוביל את המועדון לזכיה באליפות המדינה לאחר 3 שנים בהן הקבוצה לא הגיעה למעמד הגמר. מדובר באישיות כדורסל ואדם משכמו ומעלה ומועדון הכדורסל רוצה להודות לו על עבודתו.
מועדון הכדורסל מודה גם לעוזר המאמן גיא גודס על שירותו הנאמן ומאחל לו הצלחה בהמשך דרכו. גיא, מכביסט אמיתי ומקצוען שזכה עם המועדון בתארים רבים כשחקן וכמאמן, חזר לקדנציה נוספת בעונה שעברה ויחד עם ספאחיה עזר להחזיר את האליפות למכבי כאמור אחרי 3 שנים. הוא היה, נשאר ותמיד יהיה חלק משמעותי במשפחת מכבי.