“פלייאוף זו אופרה אחרת לגמרי”

הצהובים סיכמו את הניצחון על נהריה. ספרופולוס: “השחקנים רצו לשמור על עצמם, וזה טבעי. עד יום חמישי נהיה חייבים להתכונן”

שתף כתבה

מכבי FOX תל אביב סיימה את העונה הסדירה עם ניצחון 71:77 על עירוני נהריה וכעת פניה לסדרת הפלייאוף מול הפועל תל אביב, שתיפתח בחמישי בהיכל מנורה מבטחים.

מאמן הצהובים, יאניס ספרופולוס, אמר בסיום המשחק מול הקבוצה הצפונית: “לא היינו יציבים וכמשחק שלם אני מאוכזב מההופעה שלנו. אנחנו מודאגים, אבל פלייאוף זו אופרה אחרת לגמרי. השחקנים רצו לשמור על עצמם, וזה טבעי. עד יום חמישי נהיה חייבים להתכונן”.

“שיחקנו הגנה ממש טובה, אבל יכולנו לשחק טוב יותר בכמה רגעים”, הוסיף המאמן. “הם קלעו כמה סלים קלים וליי-אפים פשוטים שיכולנו למנוע. באופן כללי, ההגנה שלנו הייתה טובה, ההתקפה לא. החטאנו לא מעט זריקות פנויות ואני חושב שלקלוע אותן היה יכול להיות מצוין”. 
“היה משחק קצת רשלני, המשחק האחרון של העונה הסדירה שלא שינה דבר”, הזכיר סקוטי ווילבקין. “ניסינו לנצח כדי לשמור על הקצב בכניסה לפלייאוף. אני מקווה שנצליח לשמור את היריבות מתחת לרף שהצבנו, פחות מכמות מסוימת של נקודות, כי גם כשאנחנו משחקים הגנה טובה ההתקפה שלנו תמיד טובה יותר”.
לוגו מועדון מכבי תל אביב