״לא היינו עקביים ביותר מדי מהלכים״

מכבי Playtika תל אביב הפסידה 84:77 לכוכב האדום בבלגרד, המאמן אבי אבן: ״מה שפגע בנו הכי הרבה היה הריבאונדים בהתקפה״

שתף כתבה

מכבי Playtika תל אביב חלמה לחזור מבלגרד עם ניצחון גדול ומרשים שהיה מזניק אותה למאזן של 50% ביורוליג. במקום זה, ולמרות שמחקה פיגור 16 נקודות וקיבלה הופעה של 24 נקודות מג׳יימס נאנלי, הצהובים הפסידו 84:77 בבירת סרביה.
״נתנו להם יותר מדי נקודות קלות וזולות״, אמר מאמן מכבי אבי אבן מיד לאחר תום המשחק, ״לא היינו עקביים ביותר מדי מהלכים ואפשרנו להם לקלוע סלים קלים, וזה פגע בנו ברגעים המכריעים״.
אבן הוסיף וניתח את הסיבות להפסד: ״הדבר שפגע בנו הכי הרבה היה הריבאונד בהתקפה, הם לקחו 20 ריבאונדים בהתקפה. בכל פעם שחזרנו לא היינו מרוכזים מספיק כדי להתגבר ולשנות את המומנטום של המשחק. זה הפסד קשה״.
“אנחנו מאוכזבים מאוד”, הוסיף הסנטר אנטה ז’יז’יץ’. “לא פתחנו טוב את המשחק וכשאתה צריך לרדוף אחרי היריבה, זה קשה. הכדורים החוזרים שהם לקחו בהתקפה היו גורם מרכזי בניצחון שלהם”.

לוגו מועדון מכבי תל אביב