חדש: שיתוף פעולה בין מכבי ל-MILK AND HONEY

מועדון הכדורסל חתם על הסכם עם מזקקת הוויסקי הראשונה בישראל, שהוציאה מהדורת וויסקי סינגל מאלט מיוחדת ומוגבלת: “חיבור של חתירה למצוינות”

שתף כתבה
מועדון הכדורסל מכבי תל אביב ומזקקת הוויסקי הראשונה בישראל MILK AND HONEY חתמו על הסכם שיתוף פעולה לעונת המשחקים 2022/23.
במסגרת ההסכם, מזקקת MILK AND HONEY תקיים פעילויות המערבות את אוהדי הקבוצה ופעילויות למען הקהילה, כפי שמכבי חרטה על דגלה מיום היווסדה תחת הסלוגן MACCABISPIRIT#.
במסגרת שיתוף הפעולה הפרסומי-מיתוגי, המזקקה הוציאה מהדורת וויסקי סינגל מאלט מיוחדת ומוגבלת, הממותגת במיוחד עבור מועדון הכדורסל מכבי תל אביב.

מזקקת מילק אנד האני היא מזקקת הוויסקי הראשונה והגדולה בישראל, והזוכה בתואר “Brand Innovator of the Year” לשנת 2022 בתחרות הוויסקי הבין-לאומית World Whiskies Awards.
המזקקה הוקמה ב-2013 על ידי אנשי העסקים ליטל וגל קלקשטיין,  ובשיתוף ד”ר ג’ים סוואן ז”ל, מאסטר דיסטילר סקוטי בעל שם עולמי. המזקקה ממוקמת ברחוב התחייה בתל אביב ולה מרכז מבקרים, המציע מגוון סיורים וסדנאות ליחידים ולקבוצות. 
כבר ב-2017 הושק הסינגל מאלט הישראלי הראשון, מהדורה מוגבלת של 391 בקבוקים בלבד. נכון להיום, המזקקה מייצרת כ-230,000 ליטרים של וויסקי בשנה, שנמכרים בכ-300 נקודות מכירה בישראל וב-35 שווקים ברחבי העולם. 
“שיתוף הפעולה הייחודי של המזקקה עם מועדון הכדורסל מכבי תל אביב הוא מהלך מרגש עבורנו”, אמר גל קלקשטיין, המייסד ומנכ”ל המזקקה. “זהו חיבור בין רוח הישגית בספורט והחתירה למצוינות ומקצועיות המאפיינות הן את מכבי תל אביב ואת מילק אנד האני. שתמיד נמשיך להביא גאווה מקומית למדינת ישראל”. 
“השם הנרדף של מועדון הכדורסל מכבי תל אביב הוא חלוציות. להיות פורצי דרך. אנחנו שמחים לשתף פעולה עם מזקקת הוויסקי הראשונה בישראל, כאשר ללא ספק MILK AND HONEY הם פורצי דרך בתחומם – מה שמהווה קו ישיר ומחבר בין המותגים”, הסביר עדלי מרכוס , מנכ”ל מועדון הכדורסל מכבי תל אביב.
“MILK AND HONEY זה מותג בצמיחה ובתנופה אדירה. נרים כוסית של וויסקי מהמזקקה הראשונה בישראל ונאחל הצלחה לשני המותגים, הן בשדה הספורטיבי והן בשדה העסקי”, הוסיף סמנכ”ל שיווק ומכירות דורון ג’מצ’י.
לוגו מועדון מכבי תל אביב