מכבי Playtika תל אביב שלטה בעניינים בבלגרד, אבל הפסידה 96:88 לפרטיזן למרות 23 נקודות של בולדווין. סורקין: “הרבע האחרון ברח לנו בהגנה”
כמה שזה היה קרוב לניצחון חוץ קשה ויוקרתי – ככה שזה היה כואב. מכבי Playtika תל אביב הפסידה 96:88 לפרטיזן בבלגרד במשחק שבו הובילה במשך שלושה רבעים, וירדה למאזן 4:4 ביורוליג. 23 נקודות ו-7 אסיסטים של ווייד בולדווין לא הספיקו מול רבע אחרון מצוין של המארחים. ביום ראשון כבר מצפה לעודד קטש ושחקניו אתגר חדש: דרבי בהיכל.
“אנחנו מאוכזבים מאוד מהתוצאה”, הודה המאמן עודד קטש אחרי המשחק. “עשינו חצי ראשון טוב, בעיקר בהתקפה. היינו צריכים לסיים את העבודה. שיחקנו בשלבים מסוימים עם הרכבים יותר גבוהים ולא הצלחנו לתרגם את זה לשליטה בריבאונד. למרות שהובלנו, התפתח להיות משחק צמוד. בסוף משחקים כאלה גם מוכרעים על יכולת אישית, לא כל השחקנים שלנו הצליחו לייצר. יש הרבה דברים לקחת מהמשחק הזה”.
“קודם כל, זה עניין של אנרגיות. זה מאתגר. צריך להתאושש ולהרים את הראש ולהסתכל על המשחק הבא”, קבע קטש. “ביורוליג יש קבוצות חזקות ואנחנו צריכים להישאר שם”.
“לא פשוט לשחק מול הקהל המדהים הזה. פתחנו עם אגרסיביות והיינו ממוקדים”, ניתח המאמן. “שתי הקבוצות שיחקו עם רוטציות קצרות. הרבה שחקנים שיחקו דקות רבות וזה לא היה פשוט. במשחק צמוד כזה נקודות קלות מנצחות משחקים”.
“אני חושב שזה היה משחק קשוח”, אמר אלכס פוית’רס, שקלע 16 נקודות, “האנרגיות שלנו היו מצוינות כל המשחק, אבל לא שיחקנו משחק שלם. היו לנו טעויות ברבע האחרון והם ניצלו את זה. אני מקווה שנמשיך להשתפר ממשחק למשחק. אני לא מסתכל הרבה קדימה, אלא רק על המשחק הקרוב”.
“אני חושב ששלטנו במשחק 3 רבעים, אבל ברבע האחרון קצת ברח לנו המשחק בהגנה”, סיכם רומן סורקין, שקלע 10 נקודות. “חבל, היינו פה. אנחנו עם הפנים קדימה”.