זוסמן: “תמיד מיוחד לשחק מול מכבי”

גארד-פורוורד אלבה ברלין לקראת המפגש: “יהיו הרבה אוהדים משני הצדדים, מקווה שזה ייתן לנו אנרגיה כדי למצוא את הדרך לנצח”. גונסאלס: “יש לי בטחון בסגל”

שתף כתבה
אלבה ברלין פתחה חזק מאוד את עונת היורוליג הנוכחית. אלא שאחרי שלושה ניצחונות בשלושת המחזורים הראשונים, הגיע רצף של 11 הפסדים כואבים. מאמן היריבה אמנם נקרא ישראל גונסאלס, אבל יש אצלו בסגל שני בחורים עם קשר הרבה יותר חזק למכבי Playtika תל אביב. הראשון הוא תמיר בלאט והשני יובל זוסמן, שעלה ממחלקת הנוער ושיחק 5 עונות בהיכל. 
“יהיו הרבה אוהדים משני הצדדים, אני מקווה שזה ייתן לנו אנרגיה כדי למצוא את הדרך לנצח”, אמר יובל זוסמן לאתר הרשמי של היורוליג. “מבחינתי, זה תמיד יהיה מיוחד לשחק מול מכבי כי שיחקתי שם. אבל אני אתמקד בניסיון לנצח מהרגע שהמשחק ייפתח”. 
בתור אחד שמכיר היטב את היריבה, התייחס יובל זוסמן גם לאתגר שמצפה לו ולחבריו מאלבה ברלין אחרי 11 הפסדי יורוליג רצופים: “בקיץ האחרון מכבי הוסיפה שחקנים שמסוגלים לקלוע וגם יש לה את לורנזו בראון, אחד הרכזים הטובים ביותר ביורוליג נכון להיום”. 

“אנחנו צריכים להתמקד בהתאוששות הגבוהים שלנו לקראת המשחק מול מכבי”, הסביר המאמן ישראל גונסאלס, שהוביל את אלבה לזכיה בשתיים משלוש האליפויות האחרונות בגרמניה. “יש למכבי הרבה סנטרים איכותיים שלוקחים ריבאונד, במיוחד בצד ההתקפי. יש להם גם שחקנים פיזיים מאוד בקו האחורי ובצבע”. 
“עם לורנזו בראון יש למכבי רכז שמשחק טוב מאוד. הוא טוב בכל המובנים, גם קולע וגם מנהל את ההתקפה שלהם מצוין”, המשיך המאמן גונסאלס בניתוח באתר היורוליג לקראת המפגש. “ועדיין, יש לי הרבה בטחון בשחקנים שלי ובכימיה שיש אצלנו בתוך הקבוצה”.
לוגו מועדון מכבי תל אביב