הורד: רוצים לנצח במשחק הבא ולהשיג את המטרה הגדולה

עודד קטש לקראת משחק 4 בסדרת הגמר מול הפועל ת”א: “צריכים לעשות דברים קצת אחרת. הורד: “אם נישאר ביחד ונשחק נכון נוכל לעשות את זה”

שתף כתבה

מכבי Rapyd תל אביב תתארח בשלישי ב-20:50 אצל הפועל תל אביב למשחק מספר 4 בסדרת גמר פלייאוף ליגת ווינר סל (שידור ישיר ב-5SPORT). החבורה של עודד קטש רחוקה ניצחון מזכיה באליפות 58 בתולדות המועדון.
מוצרים חדשים בחנות המועדון >
“זה האתגר, אבל זה מה שיש”, אמר המאמן עודד קטש. “אנחנו קצת קצרים ויש עומס על הרבה שחקנים. מתאוששים, ראינו וידאו וגם מחר נראה שוב ונתכונן. אנחנו צריכים לעשות דברים קצת אחרת, כי התקפית לא עשינו את הדברים נכון ואכזבנו קצת את עצמנו. מצאנו את הדרך לחזור למשחק, אבל זה לא הספיק. רצינו לסגור את זה והייתה לנו הזדמנות גדולה. אנחנו עדיין במצב טוב בסדרה, וננסה לנצח את משחק 4 בחוץ, שזה לא פחות קשה מלנצח את משחק 2 בחוץ – ואת זה כבר עשינו”.


“זה לגיטימי להיות מאוכזבים. זו הפעם הראשונה בפלייאוף שיש לנו הזדמנות להגיב אחרי הפסד, וצריך להראות אופי. מהתחושות שלי ומהאופן שבו אני מרגיש את השחקנים, נמצא את הכוחות להילחם. אנחנו משחקים נגד קבוצה עם הרבה איכויות ונצטרך למצוא את הכוחות”

“דבר ראשון ראינו את הוידאו והבנו איך אנחנו יכולים להיות טובים יותר”. סיפר ג’יילן הורד. “אני חושב שהייתה חסרה לנו קצת אנרגיה אנחנו צריכים לתקן את זה ולהישאר ביחד. זה לא יהיה קל אבל אם נישאר ביחד ונשחק נכון נוכל לעשות את זה. זה סוף העונה, אנחנו ספורטאים אנחנו דואגים לגוף שלנו ולהתאושש כמה שאנחנו יכולים, לעשות חילופים כשצריך ולעשות את מה שצריך כדי להצליח. אני רוצה ממש את האליפות הזאת זה משמעותי מאוד עבורי, זה יהיה מדהים. המטרה היא לעשות את זה במשחק הבא ולהשיג את המטרה הגדולה שלנו”.

לוגו מועדון מכבי תל אביב