הדאבליסטית הישראלית קיבלה אישור רשמי לקיים בלימסול את משחקי הבית שלה במסגרת היורוליג. המתקן החדש: אולם ספירוס קיפריאנו. המשחק הראשון: דרבי
לאחר שלוש שנים בבלגרד, מכבי Rapyd תל אביב קיבלה אישור רשמי לארח בקפריסין את משחקי הבית שלה במסגרת היורוליג. הצהובים ייצאו לדרך החדשה באולם ספירוס קיפריאנו (Spyros Kyprianou Athletic Center) בלימסול. המשחק הראשון: דרבי ב-12 בנובמבר.
משמעות הצעד היא התקרבות משמעותית למשחקי הקבוצה עבור אוהדי מכבי, וזאת לצד קהילה ישראלית ענפה שהתפתחה בקפריסין בשנים האחרונות. משך הטיסה מישראל הוא כ-45 דקות לנמלי התעופה בלרנקה או פאפוס, כאשר הכוונה היא לחזק את הביתיות ולהחזיר חלק מהאנרגיה האדירה של אוהדי מכבי למשחקים.
המועדון קיבל אישור להכניס לכל משחק עד 3,000 אוהדי מכבי ועד 1,500 צופים מקומיים. מכבי תעדכן בהקדם באפשרות לרכוש כרטיסים, כאשר בעלי המנויים יקבלו בימים הקרובים הודעה עם קודי קופון שיקנו להם 25% הנחה. לא מתוכננת כרגע חבילת טסים עם כוכבים למשחק הדרבי הקרוב.

אולם ספירוס קיפריאנו הוא מתקן שנחנך ב-2005 ומכיל כיום כ-8,000 מקומות, זאת לאחר שיפוץ שנערך בו לקראת יורובאסקט 2025. לימסול היא העיר השניה בגודלה בקפריסין, מאכלסת קצת יותר ממאה אלף תושבים ומאופיינת ברצועת חוף ארוכה וסצנת תיירות שוקקת.
מועדון הכדורסל מכבי תל אביב מודה מקרב לב לציבור הסרבי, זרועות הבטחון של סרביה, העיר בלגרד, הצוות המקומי הנהדר שלנו וכן לאנשי הכוכב האדום ופרטיזן בלגרד על הסיוע הרב, המקצועיות והמסירות. העם הסרבי פתח בפנינו את זרועותיו בעת מאתגרת במיוחד ועל כך נתונה לו תודתנו ואהבתנו.