תפריט
כפתור ימני - חנות כפתור אמצעי - אפליקציה שמאלי - מנויים
כפתור ימני - חנות כפתור אמצעי - אפליקציה שמאלי - מנויים

אפס פילזן - מכבי תל אביב


יורוליג בית ב | מחזור 10 | 03/01/2008 | 20:15 | טורקיה
אפס פילזן68
סיום
83מכבי תל אביב
אזור משחק

ניצחון ענק למכבי בטורקיה על פילזן - צפו בתקציר

עם שרף על הקוים נתנה מכבי משחק גדול וניצחה 68-83. מוריס עם 16 נק' ו-19 ריב' הצטיין. בשבוע הבא - מלאגה בבית.

03/01/2008
ראשי · ארכיון חדשות · ניצחון ענק למכבי בטורקיה על פילזן - צפו בתקציר
ניצחון ענק למכבי בטורקיה על פילזן - צפו בתקציר

אחרי השבוע הלא קל שעבר על הצהובים ניצחה הערב מכבי ת"א את ניצחון החוץ השלישי שלה, 68-83 על אפס פילזן במשחק מצוין. שלושה שחקנים קלעו 16 נק', וטרנס מוריס בערב ענק לקח 19 ריב'.

מכבי פתחה בצורה חיובית עם סל שדה של קאמינגס, אך בהמשך לא מצאה את עצמה בהתקפה ואפשרה לפיזלן להשתלט על המשחק. פן תעתע בשומריו הצהובים, קלע ומסר והעלה את הטורקים ליתרון 11-7, 4 דקות מפתיחת המשחק. מכבי התייצבה ושמרה על פער קטן מהמארחת לאחר שלשה של קאמינגס שהורידה ל- 14-12 לפילזן, והלפרין אף השווה בחדירה נאה, 14-14, 3 דקות לסיום הרבע. בשלב זה סקוני פן וגרגורי חזרו להפגיז, שלשה של האחרון קבעה 21-14 לטורקים, והורידה את הצהובים לפסק זמן, דקה ורבע לסיום הרבע. עד לסיום הרבע מכבי הצליחה למזער נזקים, בלותנטל בשלשה, הלפרין עם סל וביינום עם צליפה מופלאה מחצי מגרש בשניית הסיום, ומכבי מסיימת את הרבע בתוצאה 23-22 לטורקים.

צפו בביינום עם הסל מחצי מגרש (באדיבות SPORT5.CO.IL)

מכבי עלתה ליתרון עם פתיחת הרבע השני לאחר סל של באטיסטה. שתי הקבוצות קפאו ולא הצליחו לקלוע במשך כמה התקפות, עד שהלפרין מצא את מוריס לאלי-הופ בשמיים, שהטביע ושבר את הקרח כדי להעלות את מכבי ל- 26-23, 2 דקות לסיום. מכבי שמרה על ההובלה הרבה בזכות הלפרין, שניווט ביעילות את התקפת הצהובים, ואילו באטיסטה היה יעיל מאד מתחת הסל, צבר נקודות וריבאונדים ומכבי מובילה 29-23, 4 דקות מפתיחת הרבע. המשחק קיבל גוון פיסי מאד, דבר שעזר במיוחד לגבוהים של מכבי שהפגינו נחישות רבה (מוריס ובאטיסטה עם 7 ו- 6 ריב' בהתאמה במחצית) וסגרו את אזור הצבע בפני התקפת המארחים.

גארסיה עם שלשה העלה את מכבי ליתרון של 9 נקודות, אך פן הגיב במהירות בצד השני עם שלשה משלו, והקטין ל- 38-32 למכבי, דקה וחצי להפסקה. ביינום קיבל את ההזמנה לדו-קרב, ירה וקלע שלשה משלו, ועד להפסקה מכבי המשיכה לרוץ עם הלפרין וגארסיה וסגרה את המחצית ביתרון- 43-34 לצהובים.

צפו בתקציר המשחק (באדיבות SPORT5.CO.IL)

מכבי פתחה מצוין את הרבע השלישי, עם סל של פייזר ושלשה של מוריס, והעמידה את התוצאה על 50-34, אחרי 2 דקות בתוך הרבע. חוסר ריכוז רגעי של הצהובים אפשר לפילזן לצמצם אחרי נקודות של פן וגרגורי, אך שלשה נוספת של הלפרין קבעה 53-38, לאחר 5 דקות. מכבי שוב נתקעה בהתקפה ופילזן ניצלה זאת ורצה 7-0, כדי לצמצם ל- 53-45, 4 דקות לסיום הרבע. שרף המודאג הזעיק פסק זמן, ובא על שכרו אחרי שהלפרין ומוריס החזירו את מכבי ליתרון דו ספרתי- 58-45, כשנותרו 3 דקות לסיום הרבע.

סקוני פן הבלתי נלאה לא רצה לתת למכבי לברוח, קלע שלשה והוסיף נק' עונשין, כשמולו היה זה ביינום שסיפק את הנקודות למכבי. לפילזן נשארה התקפה אחרונה 6 שניות לסיום הרבע, אך הטורקים החטיאו והרבע הסתיים בתוצאה 62-54 למכבי.

פייזר עם שני סלים ומוריס עם שלשה, הריצו את מכבי ל- 7-0 בדקות הפתיחה של הרבע האחרון. פייזר המצוין השתלט על המשחק לגמרי, הוסיף שלשה וסל שדה, סחט עבירת תוקף ומכבי עלתה ל- 74-59, 4 דקות בתוך הרבע האחרון. מכבי גימגמה מעט בהתקפה באותן דקות, אך הצליחה לשתק את פילזן בהגנה, כשרק סקוני פן מצליח ללקט נקודות בודדות ולהקטין ל- 76-63, 4 דקות וחצי לסיום המשחק.

בלאט הורה לשחקניו ללחוץ על כל המגרש וקיבל איבוד כדור מביינום ושלשה של פן בצד השני, שצמצמו את ההפרש ל- 77-68, 2 דקות לסיום. מכבי נלחצה אחרי איבוד נוסף של הלפרין, אך פן החטיא שלשה שיכלה לצמצם עוד, ומוריס סגר את הסיפור עם 2 נקודות עונשין רגועות, ויתרון בטוח של 79-68. ביינום ופייזר הוסיפו נקודות לקראת הסיום, וחתמו נצחון נפלא: 83-68 למכבי ת"א בסיום.

למכבי: פייזר 16, מוריס 16 (19 ריב', 2 חס'), ביינום 16, הלפרין 12, באטיסטה 9 (7 ריב'), גרסיה 5, קאמינגס 5 (5 אס').

לפילזן: פן 30, גרגורי 14, האטסון 9, וודס 6, רייט 3, ארסלן 2, קוקו 2, גונלום 2.


מכבי פייסבוק מכבי פייסבוק מכבי פייסבוק מכבי אינטסגרם
איתנו

להיות מכביסט

מצטרפים למועדון האוהדים הרשמי ונשארים הכי קרובים שיש. תוכן בלעדי, כל העדכונים לפני כולם, הזמנות לאירועים ומלא הטבות ופעילויות צהובות במיוחד

הצטרפו עכשיו!
איתנו
הטבות מכביסט
הצטרפו למועדון מכביסט
×