מכבי ת"א תתארח
הערב (יום ג')
אצל מכבי ראשון לציון במסגרת המחזור האחרון של ליגת ווינר. מכבי ת"א הבטיחה את מקום 2-3 בטבלה וראשון לציון לא הבטיחה כלום אבל גם הבטחת ההישארות בליגה היא משהו.
אז מכבי מגיעה אל המשחק אחרי ההתפוצצות מול הפועל גלבוע עפולה בשבוע שעבר. מכבי הגיעה משוחררת והביסה את עפולה. על הדרך החבר'ה הצהובים הורידו אותה גם ליגה. המשחק מול ראשון לציון יהיה ההכנה האחרונה לפני הפיינל פור והמפגש הצפוי מול בני השרון ואפי בירנבוים בחצי הגמר בשבוע הבא. צביקה שרף דיבר על המשחק המצוין מול גלבוע עפולה כתחילתו של קו חדש במכבי, ניצחון משכנע מול ראשון יחזיר מעט מכח ההרתעה של מכבי לקראת הפיינל פור, שייערך בשבוע הבא בימים שלישי וחמישי בנוקיה (27 ו-29 במאי).
הגארד וונטיגו קאמינגס התייחס למשחק: "שיחקנו טוב נגד עפולה עם הגנה טובה ונצטרך להמשיך את זה נגד ראשון. "אנחנו רוצים לנצח מחר לא רק בשביל לסיים את העונה בטעם טוב אלא בשביל הביטחון לקראת הפיינל-פור, לבוא במומנטום לשם. זה רק שני משחקים והכל יכול להיות, אנחנו רוצים להיות מוכנים גם פיזית וגם מנטלית".