מכבי Playtika תל אביב החתימה את ג'ייק כהן לעונה הקרובה. הפורוורד הישראלי המנוסה (2.10 מטרים, 33), אחד המנהיגים בחדר ההלבשה ועל המגרש, כבר שיחק 8 עונות במדים הצהובים וזכה עד כה כמכביסט בחמש אליפויות, גביע המדינה וארבעה גביעי ווינר.
"אוהדי מכבי, אני כל כך מתרגש להודיע שאחזור לעונה נוספת איתכם", הודיע ג'ייק כהן בסרטון ששלח. "רק לפני כמה שבועות הייתי עצוב מהמחשבה שלא אהיה איתכם, אבל עכשיו אני אסיר תודה לכל כך הרבה אנשים על כך שגרמו לזה לקרות. מי שאני מדבר עליו יודע את זה. כל האנשים בצוות המקצועי, ההנהלה, המאמנים, חבריי לקבוצה וכל האוהדים שפנו אליי בחודש האחרון - אתם לא יודעים כמה אני אסיר תודה".
"אני מעריך כל כך את התמיכה הבלתי נגמרת", המשיך הפורוורד מנוסה. "זה ממש נגע לליבי ואני לא יכול לחכות להראות כמה אני מעריך את זה על הפרקט במנורה מבטחים. נתראה שם בקרוב, יאללה מכבי!".
ג'ייק כהן פתח בעונה החולפת ב-20 מתוך 29 משחקים בעונה הסדירה בליגה, בכל שמונת משחקי הפלייאוף המקומי וב-31 מ-36 משחקי יורוליג. בליגת העל תרם 5.3 נקודות (36.9 מהשלוש, 90% מהעונשין), 3.9 ריבאונדים ו-2.3 אסיסטים ב-17.6 דקות לערב. ביורוליג דייק ב-37.7% מעבר לקשת, הפעיל את הגבוהים וסייע לרווח את הגנת היריבות עם המון ניסיון וחוכמת משחק.
ברקורד כבר יש לג'ייק כהן 165 משחקי יורוליג (שביעי בין שחקני מכבי באירופה בכל הזמנים), 47 משחקי פלייאוף בארץ (מקום 98 בין הקלעים בליגה) ו-2,248 נקודות ב-264 הופעות בעונה הסדירה.