הנהלת מפעל הכדורסל הגדול באירופה פרסמה אמש (ה') הודעה, על פיה במחזור הפתיחה של הטופ 16 שיתקיים ביום חמישי הבא, ייתרם אירו אחד ליוניצף על כל אוהד שיגיע למשחקים.
בשבוע הבא לא יתקיים משחק בית של מכבי אלקטרה תל אביב, שלמשחקי הבית שלה מגיעים דרך קבע 11,000 צופים (הממוצע הגבוה באירופה), כיוון שהצהובים יצאו למשחק חוץ באיטליה מול סיינה. קפטן מכבי דריק שאפר אמר: "אנחנו כל כך רחוקים מהאיטי, אך אנו עדיין יכולים לעזור. אנו קוראים לכל שחקני ואוהדי היורוליג לתרום עוד היום".
טרל מקנטייר מסיינה הוסיף: "כל מי שראה את מקרי הטרגדיה ירצה לעזור, וזה כולל כל אחד משחקני היורוליג. אני בטוח שהאוהדים יצטרפו אף הם". פאבלו פריג'יוני, רכז ריאל מדריד שמשחקת אף היא בבית של מכבי, אמר: "אם מישהו מבין בהקרבה, אלו הם אנשי היורוליג. אנו קוראים לכולם להפגין הקרבה ולתרום".