בערב שבו היא שברה את שיא המועדון בליגת העל עם 26 כדורים חוזרים בהתקפה, מכבי Playtika תל אביב ניצחה 75:87 את הפועל עפולה בחוץ וחזרה למקום הראשון בטבלה. הצהובים של עודד קטש רשמו בכך ניצחון ראשון ב-2025 ושני ברצף בליגה, כאשר ג'יילן הורד מוביל עם 16 נקודות וג'ון דיברתולומיאו מספק 13 נקודות ולא פחות מ-8 ריבאונדים.
"היו לנו דקות הגנתיות טובות ושתי ריצות", ניתח המאמן עודד קטש במסיבת העיתונאים לסיכום הניצחון. "מה שניצח לנו את המשחק זה נתון יוצא דופן בריבאונד ההתקפה. השחקנים שעלו עשו את העבודה, אני שמח".
מאמן מכבי התייחס ליכולת המשופרת של ג'ון דיברתולומיאו: "ג'ון תמיד איתנו והוכיח בשנים האחרונות שהוא תמיד טוב. גם לג'ון, כמו לכל שחקן, יכולה להיות תקופה פחות טובה. יש לנו עוד דרך לעשות. אם נקבל גם את חסיאל ריברו כבר בימים הקרובים זה יהיה משמעותי עבורנו".
"העונה הזאת קשה בצורה יוצאת דופן עם סיטואציות בלתי אפשריות", ענה קטש כשנשאל על האתגרים. "אנחנו מנסים לעשות את המקסימום, לא תמיד זה עובד. אני לא מרוצה מהדרך שבה אנחנו משחקים. אולי עם ריברו ואולי עם עוד גארד נקווה שנשחק בעתיד יותר טוב. קשה להיות מרוצה, למרות שיש לנו הרבה סיבות אובייקטיביות".
"היה חשוב לנו לסיים את הסיבוב במקום הראשון, אנחנו צריכים להיות גאים בזה. יש לנו עוד הרבה עבודה לעשות ואנחנו עוד צריכים להשתפר", הסביר ג'ון דיברתולומיאו. "במהלך העונה יש הרבה עליות וירידות. אני תמיד רוצה לשחק בצורה הכי טובה שלי, לא תמיד זה קורה. הדבר הראשון שצריך להיות לך כמקצוען במכבי תל אביב זה תמיד להיות מסוגל להתרכז במשחק הבא. תמיד יש עוד משחק בעוד יומיים-שלושה".
"ניצחנו בריבאונד ההתקפה ובדברים הקטנים", סיכם רומן סורקין, שהיה אחראי על 7 כדורים חוזרים בהתקפה ו-12 בסך הכל לצד 11 נקודות. "לא שיחקנו טוב, אי אפשר לשקר. שאפו לעפולה - זו קבוצה נהדרת, מאמן נהדר, אבל אנחנו צריכים להשתפר. אנחנו שמחים שניצחנו, זה מאוד חשוב, הליגה צפופה. טרביון הצטרף, שחקן גבוה חדש בשיטה שלנו שהוא מאוד חשוב, אנחנו נכנסים לקצב. יש כאבי גדילה, הוא לא יכול תוך יום להבין שיטה שלוקח חצי עונה ללמוד".
"אני שמח על ההופעה שלי, לא לוקח את זה כמובן מאליו", אמר הביג-מן על היכולת האישית שלו. "אני מנסה להמשיך להיות רעב ובעיקר לנצח. כרגע זה יותר חשוב - לנצח, להיראות טוב ולהשתפר. העונה ארוכה, הליגה צמודה וטובה אז צריך להמשיך להשתפר".
סורקין סיים: "ביורוליג יש עוד על מה להילחם, אז בוא נשב בבית, למה שנטוס? שאלו את זה את אוברדוביץ' בתחילת העונה והוא אמר שזה רק נותן יותר מוטיבציה כשאומרים שהעונה גמורה. נמשיך לשחק. הכל יכול לקרות וכמקצוענים ואנשים תחרותיים חייבים לשחק עד הדקה האחרונה, עם כמה שזה קלישאתי".