מכבי FOX תל אביב הפסידה 79:71 לאנאדולו אפס איסטנבול החזקה וירדה למאזן 14:12 ביורוליג, 4 מחזורים לסיום. המשימה הבאה של הצהובים במפעל היא לנצח את ז'לגיריס קובנה של שאראס בהיכל, כשלפני כן ביום ראשון יארחו הצהובים את עירוני נהריה בסגירת הסיבוב השני בליגת ווינר-סל.
המאמן יאניס ספרופולוס סיכם: "בשני הצדדים במגרש לא היינו מספיק אפקטיביים. לאפס יש איכויות רבות. הם התגברו על כל השינויים שלנו בהגנה. גם בהתקפה בסופו של דבר לא היינו מספיק טובים ויעילים. זה נובע מכך שהקבוצה היריבה קראה את המשחק שלנו והייתה טובה".
עוד אמר המאמן היווני: "עשינו 3-4 שינויים בהגנה, ניסינו לעשות דברים שונים, אבל לצערנו דבר לא עבד. לצערי הייתי צריך להוציא את בלאק בגלל בעיית עבירות וזה היה חיסרון מבחינתנו. ברבע האחרון היה עלינו לחץ, החטאנו זריקות פתוחות וליי-אפים קלים והם ניצלו זאת".
על הסיכויים להעפיל לפלייאוף אמר ספרופולוס: "אנחנו נילחם עד לסיום ובכל משחק. אני יודע שהתוצאה הזאת לא הייתה רצויה, אבל אמרתי כבר בהתחלה: כשאנחנו עם הגב לקיר, ברור שקשה לנצח את כל המשחקים עד לסיום".
המצטיין של מכבי, טאריק בלאק, סיכם: "הכדורים לא נכנסו ולא השגנו עצירות בהגנה. כשהתוצאה הייתה כמו שהייתה, היינו צריכים עצירות ולא עשינו את זה. היה מתסכל לספוג את העבירה הרביעית. אנחנו רוצים שתהיה מאבק שאנשים ייהנו לראות". בלאק נשאל אם מכבי ת"א תוכל להשיג ארבעה ניצחונות ולעלות, והשיב: "אנחנו מוכנים לאתגר".
סקוטי ווילבקין אמר בסיום: "מסיבה שאני לא מצליח להבין, פשוט יצאנו מהקצב. הם שיחקו הגנה טובה אבל לא היינו שם התקפית, הסתבכנו, הגענו יותר מדי פעמים לסוף שעון ולא הנענו את הכדור. הקליעות פשוט לא נכנסו".
על הסיכויים להמשך הדרך אמר: "אין ספק שההפסד הזה הוא פגיעה רצינית בסיכויים שלנו, רצינו לנצח את כל המשחקים שנותרו, אבל עכשיו אנחנו כנראה כבר לא תלויים בעצמנו וזה יהיה הרבה יותר קשה. נצטרך להיות מושלמים עד סוף העונה".
"פשוט לא הצלחנו לקלוע", הוסיף דיאנדרה קיין. "שיחקנו טוב במחצית הראשונה, אבל הם עשו ריצה טובה והיינו צריכים לרדוף אחריהם בחלק השני. אנחנו רוצים לנצח כל משחק, ננסה לרשום מעכשיו מאזן של 0:4, אבל זה לא הולך להיות קל".
יובל זוסמן הוסיף: "אנדולו קבוצה מעולה, פיזית מאוד, עם קלעים טובים. עשינו טעויות קטנות וזה מה שהפסיד לנו את המשחק. אנחנו תמיד מנסים לתת את הכל, כך היה גם היום וכך יהיה בכל המשחקים שנותרו".
"נצטרך להישאר מושלמים עד סוף העונה"
הצהובים סיכמו את המשחק מול אנאדולו אפס ויודעים שמשימת הפלייאוף קשה, אך אפשרית. ספרופולוס: "נילחם עד הסיום ובכל משחק"
15/03/2019
ראשי
· ארכיון כתבות · "נצטרך להישאר מושלמים עד סוף העונה"