החמישייה הפותחת של אהרוני: יונתן אטיאס, דורי סהר, עמית אהרוני, דני אבדיה ונדב סהר.
נדב סהר פתח את המשחק בנקודת עונשין למכבי, ופנינת השרון העלתה עצמה על לוח התוצאה בשלשה 1:3. יונתן אטיאס ודני אבדיה פילסו את דרכם בצבע והעלו את מכבי ליתרון 15:9. דורי סהר, שיר מוראידי ורזיאל חיון צלפו מקשת השלוש, נדב ינקוביץ' ב-2 נק' על הבאזר קובע יתרון דו- ספרתי בסוף הרבע 15:31.
אבדיה פותח את הרבע בשלשה 15:34. ההגנה האינטנסיבית של מכבי השאירה את רעננה מבולבלת והאורחים התקשו לייצר נקודות 21:38. דקות אחרונות בהן האנרגיות של פנינת השרון עולות אך התקפותיה קצרות ולא הניבו נקודות. אהרוני וסהר קובעים 22 נק' הפרש בסיום המחצית (22:44)
מכבי חזר למחצית השנייה בריצת 9:2 מהירה (24:53) ומאמן מכבי רעננה מזעיק פסק זמן. אבדיה אהרוני ונדב סהר מוסיפים עוד 6 נק' מהירות 24:59. רעננה לא הצליחה לחזור למשחק ולצמצם את ההפרש ברבע האחרון ובתוצאת הסיום מנצחת מכבי בהפרש 32 נק' (52:84).
חצי רגל בגמר הגביע: הנוער ניצחו 52:84 את פנינת השרון
משחק בשליטה מלאה של הצהובים, הגנה אינטנסיבית לאורך כל המשחק שמרה על יתרון דו- ספרתי כבר ברבע הראשון
19/03/2019