מאמן הצהובים סיכם את משחקו הראשון בהיכל: “זו הפעם ראשונה בקריירה שלי שאחרי הפסד אני מברך את השחקנים, האוהדים היום היו יוצאים מהכלל, פנטסטיים ועזרו לנו מאד”
“האוהדים היום היו יוצאים מהכלל, פנטסטיים ועזרו לנו מאד”, סיכם יאניס ספרופולוס. “אני יודע שמעכשיו הם ידחפו אותנו כמו הלילה, ואני רוצה להודות להם שהם האמינו בנו. עבדנו יותר קשה כדי לשחק טוב יותר. אנחנו מרוצים מצד אחד מסיבות רבות. שיחקנו משחק טוב אחרי אימון אחד בלבד. אם אנחנו משחקים ככה, אפשר לחשוב מה נעשה אם נמשיך להתאמן”.
“אני מאמין שלשחקנים מגיע כל הקרדיט. זו הפעם ראשונה בקריירה שלי שאחרי הפסד אני מברך את השחקנים. אני רוצה שתמיד יתנו את המקסימום שלהם. לא ויתרנו, נלחמנו עד הסוף וניסינו לבנות מחדש, כי מכבי אף פעם לא מוותרת. בקצב כזה גבוה ומשחק כה פיזי, אני לא רוצה תירוצים. אבל הטיול מטורקיה היה ארוך מאד, עייפות הולכת נגד הריכוז. נלמד מזה ונוכל לעבוד על זה באימונים. נתאמן ונשמור את הריכוז גם כשאנחנו מתעייפים”.
על הרוטציה ומעמד השחקן הישראלי הוסיף: “דבר ראשון אמרתי שאני מאמין בכל הסגל והשחקנים שלי. אני שמח שאבדיה השתתף בפעם הראשונה ביורוליג, ואני מאמין מאד בשחקנים הישראלים. בקריירה שלי יצא לי לעבוד הרבה עם שחקנים צעירים, הם צריכים להמשיך לעבוד קשה ולהיות צנועים”.
מאמן פנרבחצ’ה ז’ליקו אובראדוביץ’ אמר בסיום: “מכבי תמיד נלחמת עד לרגע האחרון. אני גאה מאוד באיך שהקבוצה שלי משחקת כל העונה הזאת. הם תמיד נלחמים. השחקנים שלי יכולים לשחק כדורסל טוב יותר. ליאניס היו רק כמה ימים כדי לעבוד עם הקבוצה. אני יודע שזה לא פשוט להצטרף ככה לקבוצה. אני מכיר אותו ויודע שהוא מאמן טוב”.