מכבי אלקטרה ת”א תפתח מחר את ליגת לוטו במשחק חוץ מסקרן מול סגנית האלופה הפועל גלבוע/גליל. פרמאר, סמית’, הנדריקס וג’יימס ייתלבשו.
מחזיקת גביע צ’אנס הטריה, מכבי אלקטרה תל אביב, תפתח הערב (21:00, ספורט5) את המסע לעבר ההגנה על התואר כשתפגוש את סגניתה גליל/גלבוע למחזור הראשון של ליגת לוטו. ארבעת הזרים שנבחרו למשחק הם ג’ורדן פרמאר, דווין סמית’, ריצ’ארד הנדריקס ושון ג’יימס.
“אני חושב שהספקנו והשגנו כמעט כל מה שרצינו בתקופה הראשונה של העונה”, אמר מאמן הקבוצה דייויד בלאט. “הכנסנו את כולם לשיטה וגם עבדנו מאוד קשה. הדבר הזה כבר הפך להרגל, שחקנים יודעים איפה הם עומדים בתוך הקבוצה וזה חשוב. התואר שלקחנו נתן לנו ביטחון והרגשה טובה. עכשיו אנחנו מוכנים לליגה ואני מקווה שנהיה מוכנים גם באותה מידה ליורוליג”.

על כך שלא כולם משחקים בגלל הסגל הרחב והחוק החדש, אמר המאמן: “עד עכשיו זה היה קשה מאוד, כי לא היינו ב-3 ליגות. השבוע זה מתחיל וזה יפתור לנו בעיה כמו שהייתה כשפאפאלוקאס לא שיחק במשך שלושה-ארבעה משחקים ברציפות וזה לא טוב. מעכשיו זה כמעט ולא יקרה”.
יוגב אוחיון שישחק נגד קבוצת נעוריו סיכם: “זה משחק מאוד חשוב, כי במשחק האחרון הצגנו יכולת לא טובה וחובת ההוכחה היא עלינו. זה גם משחק מול סגנית אלופת המדינה, ולכן נצטרך לבוא במלוא הכוח ולשחק טוב יותר. אני מודה למאמן שנותן לי את הצ’אנס, ואהיה מוכן לכול סיטואציה. אתן 200 אחוז על המגרש. חוק הזרים החדש הוא קודם כל לא משהו שעוזר למכבי כקבוצה. לישראלים זה עוד איכשהו תורם, אבל כקבוצה אנחנו לא מרווחים, שחקנים צריכים לשבת בצד וזו לא סיטואציה קלה”.