גלעד, ברוך השב הביתה

גלעד שליט שב לישראל אחרי 1,941 ימים בשבי בעזה. כמה טוב שבאת הביתה, כמה טוב לראות אותך שוב. מזרחי: “זה אושר גדול לכל עם ישראל”. בלאט: “גלעד, חיכינו לך הרבה”.

שתף כתבה

במכבי אלקטרה ת”א קיבלו גם בהתרגשות את שובו הביתה של החייל החטוף. דיוויד בלאט במסר לגלעד שליט: “גלעד, כולנו חיכינו לך פה הרבה מאוד שנים והכי חשוב זה שחזרת בשלום אל המשפחה שלך ואל עם ישראל, זה רגע מרגש”.

יו”ר המועדון, שמעון מזרחי: “זה אושר גדול לכל עם ישראל וזה חמש שנים שאנחנו מצפים ומייחלים לכך, זה אושר גדול שהוא שב הביתה ואנחנו שמחים ומאושרים מכך”.

עוזר המאמן, דרק שארפ: “יום גדול, כולם יזכרו את היום הזה במשך כל ימי חייהם. זה כבוד גדול להיות ביום הזה, לחגוג עם ישראל את חזרתו של גלעד הביתה. זה נפלא, אין מילים לתאר את זה, הוא היחידי שיכול לספר לנו איך הוא הרגיש ואיך משפחתו הרגישה, אני רק שמח להיות חלק מהעניין וחלק מהחזרה שלו הביתה.

בזמן שהוא היה בשבי כולם תמכו והאמינו שיום אחד הוא יחזור, אנשים לא הפסיקו להפגין ולהאמין ואני חושב שהדבר העיקרי הוא שכולם רצו אותו בבית, הוא אחד משלנו ואי אפשר להשוות אותו גם לא למליון טרוריסטים. אני מקווה שנראה אותו במשחקים שלנו ומאחל כל טוב לו ולמשפחתו”.

ג’ון שאייר: “אני שמח בשביל המשפחה שלו, אני רק יכול לדמיין את מה שהמשפחה עברה. הם בטח מאושרים עד הגג מחזרתו הביתה”.

גם ריצ’ארד הנדריקס התייחס לחזרתו של החייל החטוף: “אני זוכר שהיתה עצומה לגלעד בפעם הראשונה שהגעתי לארץ. זה יום שמח עבור ישראל”.


לוגו מועדון מכבי תל אביב