הערב משחק חוץ שני ביורוליג

מכבי ת”א תתארח הערב אצל מלאגה הספרדית במסגרת המחזור הרביעי של היורוליג. זהו יהיה משחק החוץ השני של הצהובים במפעל (21:00, ערוץ 10).

שתף כתבה

מכבי תתארח במגרש קשה מול קבוצה נהדרת שעד עכשיו לא כ”כ התחברה לה, מלאגה (21:00, ערוץ 10). הספרדים פתחו רע את הליגה הספרדית וגם ביורוליג לא נראו טוב עד היום.

בעונה שעברה ניצחה מכבי את מלאגה בחוץ עם משחק מצוין של וויל ביינום, שהשנה עדיין לא נתן את המשחק שכולם מחכים לו, מהרגע שחזר מפציעה ארוכה. מי שכן מצליח להחליף אותו עם פתיחת עונה מצוינת הוא יותם הלפרין שהיה מהגורמים המכריעים בניצחון הגדול בשבוע שעבר על אפס פילזן.

“הגענו לכאן בשביל לנצח”, הכריז הלפרין בסיום אימון הבוקר אמש. “אנחנו רוצים להשיג את ניצחון החוץ הראשון שלנו העונה. לא היינו טובים בפעם האחרונה בווילנה, אבל אני מאמין שהפקנו את הלקחים משם. הלקח הוא שצריך לבוא יותר נחושים ואגרסיביים, להגיע למשחק של 40 דקות בלי עליות וירידות”.

“ברגע שלא מכירים את האווירה באולם ולא יודעים איך זה, אז זה קל להתעלם”, סיפר המאמן עודד קטש, לו יהיה זה ביקור ראשון באולם הביתי של מלאגה. “שמעתי סיפורים על הקהל, אבל לא יותר. נראה איך יהיה במשחק”.

קטש, כמו יתר החבורה בצהוב, מקווה כי הקריסה בווילנה לפני שבועיים, במשחק החוץ היחיד של מכבי העונה ביורוליג, לא תחזור על עצמה. “אני לא רוצה שברמת האגרסיביות נלך אחורה אלא קדימה. לא ניתן להם לפתח מומנטום ואני עדיין מחכה להתפוצצות התקפית שלנו. אלה דברים שקצת מתעכבים ויקרו מתישהו.

“לפעמים דברים לא הולכים כמו שאתה מתכנן, אבל אנחנו רוצים לחזור להיות קבוצה מפחידה התקפית. אני מאמין שזה רק עניין של זמן. כמו בהרבה דברים בחיים, אתה יודע איך זה, חושב על זה בראש ופתאום ברגע של קסם אתה מבין למה התכוון המשורר”, הוסיף קטש.

“אנחנו משחקים מול אחת הקבוצות הטובות ביותר במפעל, כזו עם המון כישרון ומסורת”, הודה מאמן מלאגה סרג’יו סקאריולו. “ניצחון בו יכול לתת לנו דחיפה ענקית קדימה ומיקום טוב יותר בסיום שלב הבתים. נכון, אנחנו בתקופה לא כל כך טובה, אבל דווקא משחק כזה יכול להכניס את השחקנים למומנטום חיובי”.

המשחק יפתח בשעה 21:00 (שעון ישראל) ויועבר בשידור ישיר בערוץ 10, בהצלחה למכבי!

לוגו מועדון מכבי תל אביב