הערב: מתרכזים בליגה נגד אשקלון

מכבי אלקטרה ת”א תארח הערב (20:25, ספורט 5) את עירוני אשקלון, במסגרת המחזור ה-17 של ליגת ווינר. לימונד עשוי לערוך את הבכורה.

שתף כתבה

מכבי אלקטרה תל אביב תארח
הערב (20:25, ספורט 5) את עירוני אשקלון, במסגרת המחזור ה-17 בליגת ווינר. אחרי שניצחה בתום משחק צמוד את גבעת שמואל בשבוע שעבר, ונפרדה מאירופה ביום חמישי, זה הזמן להשיב את כוח ההרתעה בליגה הישראלית. הקהל שיגיע למשחק יזכה לראות לראשונה את הסנטר החדש ארון מגי באולם הביתי, ועשוי לראות גם את רביב לימונד לראשונה במדים הצהובים-כחולים עם גופיה מספר 16. גרין ופישר ימשיכו להיעדר בשורות מכבי, אך חזרו להתאמן עם הקבוצה באופן חלקי.

דריק שארפ דיבר לקראת המשחק: “כיף לחזור לליגה הישראלית, שום דבר לא בא לנו בקלות, אף פעם.אנחנו צריכים לעבוד עבור כל משחק ולא לוקחים שום דבר כמובן מאליו. רביב וארון הם חבר’ה טובים, עושים את העבודה שלנו קלה יותר ומוסיפים הרבה. אנחנו יודעים שאשקלון קבוצה טובה, אבל צריכים להתרכז בעצמנו. אם נעשה את זה, נהיה בסדר”.

אשקלון המדורגת במקום ה-11 בליגה עם מאזן של 5 נצחנוות ו-11 הפסדים, תציג את מאמנה החדש, רובי בלינקו. בקבוצה הדרומית אותה מוביל ביד רמה ראשון טרנר עם ממוצעים של 14.8 נק’ ו-9.5 ריב’ למשחק, יחסר הפורוורד הישראלי אור איתן הסובל ממתיחה בשריר.

רובי בלינקו, מאמן אשקלון: “אני לא יודע אם זה המשחק הכי נוח כדי להיכנס לעניינים בקבוצה חדשה, אבל אולי זה דווקא כן – כי אנחנו מודעים להבדלי הרמות בין הקבוצות. נבוא לעשות את המירב ואת המיטב”.

לוגו מועדון מכבי תל אביב