יורובאסקט: מוריס שחקן ההגנה של היורוליג

אתר יורובאסקט העניק לטרנס מוריס את תואר שחקן ההגנה של היורוליג ובחר בו בחמישייה השניה של המפעל. סולומון גארד השנה.

שתף כתבה

פורוורד מכבי תל אביב, טרנס מוריס, נבחר אמש ע”י אתר יורובאסקט, הנחשב לאחר מאתרי הכדורסל המובילים בארץ, לשחקן ההגנה של היורוליג, וכמו כן נבחר לחמישייה השניה של המפעל. מוריס זכה בתואר על כך שסיים כחוסם והריבאונדר הטוב בליגה.

מוריס הוא הנציג הצהוב היחידי בבחירות של האתר, אך אפשר להתנחם בבחירתו של וויל סולומון, אקס מכבי תל אביב, לגארד הטוב ביותר וכמובן בחירה לחמישייה הראשונה של היורוליג.

שחקן העונה של האתר הוא ניקולה פקוביץ’ מפרטיזן בלגראד. יחד איתו מופיעים בחמישייה הראשונה: ואסיליס ספאנוליס מפנתינאייקוס, וויל סולומון מפנרבחצ’ה, רמונאס שישקאוסקאס מצסק”א מוסקבה וג’רמייה מייסי מאריס סלוניקי. מאמן העונה הוא סימונה פיאנג’יאני, מאמנה של סיינה, אותה נפגוש בחצי גמר הפיינל פור.
יחד עם מוריס בחמישייה השנייה: דימיטריס דיאמנטידיס מפנתינאייקוס, דושאן קצ’מאן מפרטיזן, טרג’אן לנגדון מצסק”א וטיאגו ספליטר מטאו ויטוריה. מוריס מופיע כמובן גם בחמישיית ההגנה יחד עם: ת’רל מקינטייר הגארד של סיינה, דיאמנטידיס, קצ’מן ומייקל באטיסט מפנתינאייקוס.

לוגו מועדון מכבי תל אביב