“מאושר על הצ’אנס לשחק במכבי. מקווה שהקהל יאהב את הסגנון שלי”

אנדרו גאודלוק, גארד הרכש החדש והנוצץ של הצהובים, בראיון ראשון לאחר החתימה: “החברים לקבוצה בת”א הם אחיי החדשים. מחכה לשתף עימם פעולה”. וגם: מניין המשיכה לספרה 0 על הגב?

שתף כתבה
הוא אחד הסקוררים הגדולים שהגיעו לאירופה בשנים האחרונות, הוא מסוגל לייצר לעצמו מצב קליעה מכלום, את טווח הזריקה שלו אין טעם להגדיר כי הוא בלתי מוגבל, ולא פחות חשוב – הוא ווינר שלא מפחד לקחת את המשחק עליו במאני-טיים. קוראים לו אנדרו גאודלוק (27, 1.91 מ’), ואחרי שגם אנחנו “טעמנו” מיכולותיו בסדרה מול פנרבחצ’ה-אולקר ב-2015, בקרוב מאוד הוא ילבש את המדים הצהובים של מכבי פוקס ת”א ויהווה בורג מאוד משמעותי בסגל של ארז אדלשטיין.
 
 
לאחר שחתם רשמית על החוזה ואף בירך את מכבי בטוויטר, הגארד הנהדר סיפק את מילות הבכורה לאתר הרשמי שלנו. “אני מאושר ומודה לכולם על ההזדמנות שניתנה לי לייצג מועדון אירופי כל כך מפואר ובעל מסורת והישגים כמו מכבי תל אביב”, אמר. “שמח לשחק עבור מאמן מצויין, ושחקנים נהדרים. את סוני ווימס אני מכיר מצויין, ומול שחקנים רבים של מכבי שיחקתי בעבר – הם היו יריבים חזקים ואני מחכה כבר לשתף איתם פעולה כאחיי החדשים”.
 
ובאגף הפיקנטי – ומה עם סוגיית המספר על גב הגופיה? גאודלוק לבש שיחק בעבר עם הספרה 0, ספרה שמעולם לא לבש שחקן מכבי. “גם בישראל אני מתכוון לשחק עם המספר 0 על הגופייה שלי, כפי שעשיתי במהלך רוב הקריירה שלי”, הוא אומר. “אני רוצה להביא את הכח והעוצמה שיש במספר הזה -לארץ. כשאני עם 0 על הגב אני מרגיש את השינוי באישיות, הוא מביא איתו מנטליות של ווינר שטורף את המגרש”.
 
ומסר קטן לסיום, בשבילכם האוהדים: “אני יותר מנרגש לקראת העונה הזו, ומקווה שהקהל המדהים בתל אביב יאהב את האופי ואת המשחק שלי. בסופו של דבר, אני משחק מכל הלב בשביל האוהדים”.
 
צפו במיטב הביצועים של גאודלוק

 
לוגו מועדון מכבי תל אביב